izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Koledar A5 format

Cena: 16,00 Koda izdelka: 292002

7 na zalogi

Click Here

S kančkom domišljije obrežite posamezne ilustracije, jih uokvirite ter na tak način poživite svoj prostor ali pa jih podarite naprej v obliki voščilnice.

Opis izdelka

Trinajst listni namizni ali stenski koledar velikosti A5 (15 x 21 cm) krasi trinajst novih ilustracij izdelanih, posebej za ta namen. Vsakemu koledarju je priložena sponka, ki v celoto povezuje posamezne mesece in v osnovi služi kot pripomoček za obešanje oziroma pripenjanje na
različna mesta/površine. Namen in zasnova koledarja je ponovna uporaba. S kančkom domišljije obrežite posamezne ilustracije, jih uokvirite, jih uokvirite ter na tak način poživite svoj prostor ali pa jih podarite naprej v obliki voščilnice.

Koledar je natisnjen na bel 220 gsm akvarelni papir z nežno teksuro.
Namizni koledar lahko postavite tudi na lično leseno stojalce, izdelano posebej zanj.

Avtorica koledarja je Klavdija Zupanc.
Izpod njenih rok nastajajo umetniške grafike predvsem v tehniki linoreza, jedkanice ter suhe igle. Navihane illustracije pa so odraz njenega okolja, življenja na splošno ter njenih naročnikov. Prav združitev različnih grafičnih tehnik s slikarstvom daje njenim delom prepoznavnost in svežino na trgu, vsako leto pa izda umetniški koledar ter voščilnice za posebne priložnosti.

Oblikovanje

Dodatne informacije

Teža 0.350 kg

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Koledar A5 format”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni