izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Leseno drevo XMAS3 75cm

Cena: 45,90 Koda izdelka: 159002

11 na zalogi

Click Here

Smrečica bo kot družinska dediščina šepetala praznične zgodbe prihodnjim rodovom in žela hvaležnost smrek, ki so končno lahko postale velike.

Opis izdelka

Xmas3, leseno drevo, je ideja in plod slovenske oblikovalke Rade Kos, ki jo že od rojstva navdihujejo naravni materiali in ljubezen do narave. V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev, izdelujejo božično drevo, Xmas3, ročno. Odlikuje ga preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika. Za izdelavo uporabljamo vrhunski slovenski les. Leseno božično drevo je okolju prijazen izdelek.
Zaradi domišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah in se predamo trenutnemu navdihu ali prostoru, ki nas obkroža. Xmas3 lahko okrasite minimalistično ali pa ga obdate z bogatimi prazničnimi božičnimi okraski, vsako leto drugače.
Zgodba navdihuje številne ljudi in v zelo kratkem času je Xmas3 postal prepoznaven po vsem svetu.

Smrečica bo kot družinska dediščina šepetala praznične zgodbe prihodnjim rodovom in žela hvaležnost smrek, ki so končno lahko postale velike.
Smrečica je iz vrhunskega lesa slovenskih gozdov. V celoti je narejena iz lesa, brez kovinskih ali plastičnih delov. Zasnovana je za večkratno uporabo in jo boste lahko vrsto let sestavljali in razstavljali. Pospravite jo v priročno embalažo, ki v shrambi zavzame zelo malo prostora.

Oblikovanje

Dodatne informacije

Teža 0.9 kg
Dimenzije 48 x 48 x 75 cm
Material

Origin

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno drevo XMAS3 75cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni