izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Skodelica brez ročaja M

Cena: 24,30 Koda izdelka: 204014
Počisti izbiro
Click Here

V spletni prodaji je vidna le peščica izdelkov izbrane kolekcije, saj je glavna prodaja te unikatne kolekcije v naši ljubljanski poslovalnici Trgovini IKA. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali fotografije drugih barvnih različic izdelka, ki so trenutno na zalogi. Lahko jih tudi naročimo prav samo za vas : )

Opis izdelka

Porcelan ali belo zlato. Navidezno krhek, a vseeno trden, odlikujejo ga izredna belina in prosojnost. Igra svetlobe, ujeta v skodelici. Droben relief na površini, odvzemanje ali dodajanje. Bela glazirana ali neglazirana površina. Pika ali dve. Zeleno, črno, modro. Kot material, je poseben v vseh stopnjah izdelave. Delo iz porcelana je v primerjavi z ostalimi vrstami gline ekstremno zahtevno. Žgan je na visoki temperaturi, pri čemer se zaprejo vse pore in tako ostane neporozen. Porcelan tako, tudi če ni glaziran, ne vsrkava vode in umazanije.
Predstavljeni izdelki so izdelani ročno, primerni za stik z živili (UR.l. RS 38/06) ter za uporabo v pomivalnem stroju. Narejeno v Sloveniji.

Oblikovanje

Dodatne informacije

Teža 0.150 kg
Dimenzije 8 x 8 x 9 cm
Material

Brez skrbi lahko

Volumen

Origin

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica brez ročaja M”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni