Obdarovanje na daljavo

V teh težkih trenutkih, ko druženja in obiski niso zaželjeni, pa vendar bi si marsikdo želel obdarovati svojo drago osebo (rojstni dan, materinski dan, Velika noč, obletnice ipd.), vam omogočamo naročila v naši spletni trgovini z:

  • brezplačnim darilnim zavijanjem,
  • dodanim osebnim posvetilom / voščilom (ki ga lahko natisnemo na navaden papir, ali pa si izberete vošilnico, ki jo imamo v ponudbi. Napišite ga v opombe ob oddanem naročilu)
  • in BREZPLAČNO POŠTNINO (ob naročilu nad 50 €).

Izbirate lahko med pestro ponudbo izdelkov nastalih izpod pridnih rok slovenskih oblikovalcev (majhnih podjetnikov), ki v izdelavo vložijo veliko truda in ljubezni ter z njimi razveselite obdarovanca. Le ta bo paket prejel direktno na svoj dom. (Ne skrbite, račun dobite po elektronski pošti). Ne pozabite ob naročilu spremeniti naslova dostave in dodati telefonsko številko prejemnika, prav tako vas prosimo, da ne plačujete po povzetju, saj želimo obvarovati tako vašo drago osebo, kot pridne kurirje, ki v teh dneh dostavljajo pakete.

Sporočilo kurirske službe DPD – s katero sodelujemo:

  • Do nadaljnjega DPD kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore, torej pisarne, skladišča, stanovanjske bloke in druge prostore. Pakete bo mogoče prejeti izključno na prostem, brez kontakta in v varnostni razdalji vsaj 1,5 metra.
  • Prejemnike paketov pozivamo, naj v kolikor je mogoče, izberejo direktno plačevanje pri spletnem trgovcu (torej s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami).  S tem boste pripomogli k brezkontaktni predaji paketov, ki je pri plačilu po povzetju ni mogoče povsem zagotoviti.

 

Hvala, ker nas podpirate – majhne slovenske podjetnike, ki nas bo trenutna situacija še posebej prizadela. Želimo vam vse dobro in stiskamo pesti, da nam bo s skupnimi močmi uspelo prebroditi tudi to, pomembno je, da ohranimo zdravje in da širimo ljubezen. Hvala vam še enkrat ❤❤