Chipolo

Chipolo

Chipolo je skupni projekt mladih razvijalcev iz Trbovelj, Ljubljane in Polzele, ki je nastal kot rešitev prepogostih težav z iskanjem izgubljenih ključev, denarnic in drugih nepogrešljivih stvari. Na spletni platformi Kickstarter so uspešno zbrali zagonska sredstva za pričetek množične proizvodnje obeskov  in grajenje skupnosti uporabnikov po celem svetu. Obesek uporablja brezžično povezavo Bluetooth in s pomočjo pametega telefona pomaga najti predmete, ki smo jih založili ali izgubili. Lahko ga damo na ključe, torbo, denarnico, …

Chipolo pa je tudi del projekta, ki smo ga v Trgovini Ika začeli uresničevati v letu 2014. Projekt je posledica navdušenja nad našimi slovenskimi inovatorji in oblikovalci. Nad njihovo podjetnostjo in neustavljivo voljo.”
Trgovina Ika

S Trgovino Ika uspešno sodelujemo tudi na Si.mobilu, kjer v okviru svoje strategije trajnostnega poslovanja posvečamo posebno pozornost razvoju podjetništva. Obljubo, da podjetnikom omogočajo posel, smo nenazadnje potrdili tudi s sklenitvijo partnerskega sodelovanja s start-up podjetjem Chipolo. Veseli nas, da potencial izdelkov prepoznava tudi Trgovina Ika.”
Si.mobil d.d.

 

 

Izdelki avtorja