CLiCQUES

CLiCQUES

CLiCQUES [kliks] je mlada znamka s preprostim konceptom, ki jo odlikujejo dizajn, kakovost, ročno delo, trajnost in izvirnost. Dovršen in zaokrožen koncept znamke CLiCQUES je namenjen predvsem ozaveščenim staršem, ki želijo svojim otrokom ponuditi le najbolje. V razvoj izdelka smo vključili najrazličnejše vidike, ki odlikujejo dobre igrače: visokokakovostne materiale, didaktičnost, trajnost, vzdržljivost ter estetski vidik, ki poleg igrače ponuja tudi igrivo dekoracijo za dom. Ob upoštevanju zgornjih načel in vidikov smo razvili prikupne in zabavne lesene figure v izčiščenem dizajnu in z edinstveno karakteristiko.

Z rastočo ponudbo in vse večjo priljubljenostjo lesenih igrač je eden od glavnih ciljev CLiCQUES ponuditi več in edinstveno! Po skoraj enoletnem razvoju so CLiCQUES postali tridelne figure, ki jih povezujejo magneti in predstavljajo tako didaktičen kot tudi zabaven vidik igrače. Učenje barv, izboljšanje motoričnih spretnosti, sestavljanje različnih barvnih kombinacij – vse to ponujajo ljubki CLiCQUES, ki kliknejo vsakič, ko se z njimi igramo! Značilen klik in edinstvena posebnost sta bili tudi navdih za ime – klik, klik, CLiCQUES!

Po 10 letih ustvarjanja unikatnih in v celoti ročno izdelanih dekorativnih izdelkov pod okriljem znamke DORIMU, je bil najin cilj ročno delo obdržati tudi v zgodbi CLICQUES. Figure so izdelane iz najkakovostnejših, certificiranih materialov in ročno barvane s kakovostnimi, varnimi barvami in laki.