DOMAtri

DOMAtri

Znamka DOMAtri je nastala v iskanju poslovnega oziroma protokolarnega darila z izrazito noto domačnosti in unikatnosti. Nastala je z možnostjo nadgradnje na podlagi potreb posameznega podjetja. Potem pa je postala veliko več, nagovorila je širšo publiko, ki si je želela v dom vnesti naravo. Triglav je mogočna gora, kot je mogočna naša narodna zavest. Ime blagovne znamke vsebuje besedo “doma” in število “tri”, ki ponazarja tri vrhove naše najvišje, najmogočneješe gore Triglav. 

Znamko ustvarjava Maja in Dolores, vsaka z dodajanjem svojega znanja. Izhajava predvsem iz sebe. Iščeva izdelek, ki bi nagovoril ljudi, ki ljubijo gore pa tudi tiste, ki obožujejo naravo in so ponosni na okolje v katerem živijo. Izdelke pa vedno pogosteje opazijo tudi obiskovalci, ki se med obiskom zaljubijo v našo deželo.

Triglav je najvišji vrh Slovenije. Visok je 2864m. Veliko ljudi osvoji vrh in ob tem občuti ponos, veselje in uresničitev cilja. Doseči vrh Triglava ni lahko vendar se da. Vsak od nas ima svoje »Triglave« na poti življenja. Izzive, za katere sprva ne verjamemo, da jih bomo premagali. Vredno je poskusiti. Vaša moč vas lahko preseneti. Zmagajte. Bodite močni. Pojdite do vrha!