EQUA CARE

EQUA CARE

EQUACARE – Trajnostni izdelki za nego telesa in doma (KICKSTARTER PROJEKT)

Po 10ih letih proizvajanja trajnostnih stekleničk za vodo, z misijo obvarovati naravo pred onasneževanjem in poskrbeti za naše zdravje, se EQUA podaja v nove, sveže vode.

Ko so ustanovili podjetje, so se zavezali da bodo njihovo podjetje gradili na okolju prijazen način, in želijo, da se ta pristop odraža preko njihovih steklenic za vodo. Zato vam z veseljem sporočajo, da po enem letu trdega dela, raziskovanja, izobraževanja in testiranja, predstavljajo EQUACARE – blagovno znamko, ki gre še globje pri oblikovanju trajnostnega pristopa.

“Poslovite se od tradicionalnih kozmetičnih izdelkov. Znebite se agresivnih sestavin in začnite z uporabo EQUACARE.”
EQUACARE je linija izdelki za nego doma in telesa, ki so bili zasnovani tako, da negujejo kožo na najbolj naraven način, hkrati pa varuje planet pred škodljivimi sestavinami in odpadki, ki prihaja z uporabo tradicionalne kozmetike.

Rešitev? Koncentrirana formula v prahu. 

Večina tradicionalnih izdelkov za nego vsebuje le 1/10 zdravilnih učinkovin. 1/10 ne vsebuje parabenov, alkoholov, ali umetnih dišav. In ostalo? Ostalo je samo voda, ki je dodana do prostornine embalaže in povečuje ogljični odtis med prevozom.
Skrivnost EQUACARE je v naravnem prahu, sestavljenem iz premium sestavin. Kozmetični produkti dejansko vsebujejo 1/10 aktivnih sestavin, ostalo pa je voda. Zato EQUACARE produkti vsebujejo le aktivne sestavine, vodo pa dodate sami. Tako poskrbimo za enako učinkovitost, boljšo kvaliteto in manj odpadkov.

Kako deluje?
Paket je sestavljen iz lepih dozirnikov in razpršilnikov, skrivnost pa je v koncentrirani formuli v prahu. Prah je dejansko edina 1/10, ki ga dejansko potrebujete. Ostalo je voda, ki smo jo odstranili, da bi prihranili pri transportu. Doma zmešate prašek z vodo iz pipe, pretresete in dobite povsem nov izdelek.
EQUACARE vam pomaga, da imate vpliv na kožo in na okolje, z manj produkta.

4 izdelki, 1 namen.
Za izboljšanje odnosa s svojim telesom & dom na naraven način.