Kofein

Blagovna znamka Kofein se je rodila in se razvija pod okriljem celjske ustvarjalne ekipe Kofein park. Njen prvotni namen je bil oskrba lastnih gostinskih lokalov s kvalitetnejšo kavo – kot alternativa generični ponudbi.

Kasneje so Kofeinovci želeli izkušnjo pitja kvalitetnejše kave razširiti tudi izven svojih obratov in so danes osredotočeni predvsem na spodbujanje k spreminjanju zakoreninjenih navad pri vsakodnevnem uživanju kave – ko gre za jutranjo skodelico kave pripravljene na domu, za krepčilno dozo na delovnem mestu, ali nadvse uporabno darilo.

Kofein kavo odlikuje predvsem dejstvo, da je sveže pražena in ohranjena v zrnu (kavo na vašo željo zmeljemo ob nakupu za katerikoli način priprave). Družina Kofein obsega 7 različnih karakterjev kave, ki se med seboj razlikujejo po razmerju med robusto in arabiko. Lestvica vsakomur omogoča, da najde svojemu okusu primerno kavo in se postopno navaja na višji odstotek arabike, ki je telesu bistveno bolj prijazna.

Kava Kofein je pakirana v okolju prijazni embalaži. Zaradi možnosti personalizacije po naročilu pa je lahko ne le uporabno, temveč tudi zelo osebno in izvirno darilo.

Izdelki avtorja