Lady Pippa Co.

Lady Pippa Co. je nova blagovna znamka, ki  jo ustvarila Ajda Kolar.

Njen svet obožuje barve in je poln ujetih trenutkov. Rada sanjari in ustvarja lepo prihodnost – sebi in drugim.

Z mislijo, da ustanovi lastno blagovno znamko, v prvi vrsti namenjeno pripadnicam nežnejšega spola, se je poigravala kar nekaj časa. Vedela je, da bo nekoč to znamka, katere izdelki bodo premišljeno zasnovani, kakovostni, njihove barve in motivi pa skrbno izbrani. Zadala si je jasen cilj – izdelati kakovostne izdelke, ki bodo v naš vsakdan vnašali lepoto in nam vsakič znova popestrili življenje. In ne znaš si predstavljati, kako je vesela in ponosna, da ti jih lahko končno predstavimo.

Lady Pippa Co. ponuja izdelke, ki božajo dušo in te pocrkljajo, ko to potrebuješ. Stvari, ki so nam všeč, na katere smo ponosni in ki jih z veseljem uporabljamo. Njihov namen je, da poživijo tvoj vsakdan in te razveselijo vsakič, ko pripotujejo do tebe, ko jih prejmeš v dar ali jih ti podariš tebi dragi osebi.

Izdelki Lady Pippa Co. so narejeni v Sloveniji, v celotnem delovnem procesu izdelave pa je v prisotna tudi misel na varovanje okolja. Izdelani so z ljubeznijo zate. Ker si zaslužiš najboljše in najlepše.