Gigodesign

Gigodesign

Leis v linijah lesenih izdelkov za dom povezuje bogato tradicijo s pričakovanji in potrebami sodobnega življenja.  Z izčiščenimi linijami in premišljenimi funkcionalnimi lastnostmi Leis tradicionalne suhorobarske izdelke v sodobni preobleki ponovno postavlja v središče sodobne kuhinje in jim s prepoznavno znamko vrača dodano vrednost.
Leis je rezultat sodelovanja med oblikovalsko agencijo Gigodesign in lesarskimi mojstri z Dolenjske, ki se z izdelki domače obrti, suho robo, ukvarjajo že desetletja. S kombinacijo sodobnega dizajna in dolgoletnih obrtniških spretnosti izdelujejo privlačne, uporabniku prijazne in dovršeno oblikovane izdelke iz bukovega lesa izključno lokalnega izvora.

Zaradi svoje enostavnosti, prečiščenosti in uporabnosti so izdelki Leis ponos Trgovine Ika. Veseli smo, da jih imamo v naši ponudbi; še posebej vsakokrat, ko je linija Leis bogatejša za kak nov izviren izdelek.
Trgovina Ika

Uspeh in prodornost trgovca, ki se odloči za prodajo kakovostnih domačih izdelkov in s tem promocijo domačih proizvajalcev in oblikovalcev, se ne kaže le v izboru izdelkov. Vsaj tako pomembni so prodajni pristopi, ki so v Iki vedno izvirni, na eni strani prilagojeni posameznemu izdelku ali blagovni znamki in na drugi prijazni in privlačni za kupce.
Nataša Arko, Gigodesign