Sanda Vidmar Jewelry

To sem jaz, pred mojo delovno mizo. Tu preživim večino svojega časa za ustvarjanje vašega nakita, učenje, uničevanje, težko delo, piljenje, rezanje, spajkanje, predvsem pa uživanje.

Nekoč marketinški navdušenec in član korporativne delovne sile, sem se pred kratkim odločila, da bom leto 2020 zaznamovala z novim začetkom in svoje delo s hobijem spremenil v hobi za delo. Na dolgi rok naredila nekaj, kar bo pozitivno vplivalo na ta svet. Končno!

Izdelovanje nakita je bilo vedno moje zanimanje in ljubezen. Če ste me poznali, je velika verjetnost, da sem vas v nekem trenutku prijateljstva presenetila s kosom ročno izdelanega nakita.

S čistim srebrom sem se začela ukvarjati pred nekaj leti in večino svojega znanja na delovnem mizi sem pridobila pod mentorstvom draguljarice sodobne obrti Martine Obid, MOM Jewelry, v Ljubljani. Naučila me je, da je vsak nakit način samoizražanja, da sta natančnost in vztrajnost zelo nagrajeni in da se z iskanjem spokojnosti v svojem okolju vedno odpirajo nova ustvarjalna vrata. 

Izdelki avtorja