Dan žena je tvoj dan, razvajaj se!

Vsako leto na današnji dan obeležujemo praznik žena, čeprav je čisto običajen delovni dan, ga moraš praznovati. Iz srca ti želimo, da uživaš v vseh majhnih trenutkih in si dovoliš razvajanje v vseh obzirih. Nekaj predlogov, kako si lahko popestriš dan:

  • s kavico, ki jo spiješ počasi in uživaš ob njej,
  • s klepetom s prijateljico, ki je že dolgo nisi slišala,
  • s sprehodom v naravi, kjer boš občudovala spomladansko prebujanje narave,
  • z dišečo kopeljo, ki te bo sprostila in ti dala moči za prihajajoči delovni teden,
  • z motivacijskimi sporočili, ki jih lahko pošlješ ženskam, ki te v življenju navdihujejo itd.

Skratka, vzami si čas zase, premalokrat smo ljubeče same do sebe, zato smo v Trgovini IKA ob dnevu žena pripravile prav posebno kampanjo #LEPASI, ki te bo večkrat spomnila, da si lepa ne glede na vse križe in težave, ki te pestijo.

UGODNOSTI OB DNEVU ŽENA

Ob tem posebnem dnevu, ki spomni vse ženske na svojo notranjo lepoto in moč, smo pripravile tudi posebne ugodnosti, ki jih v spletni trgovini koristiš s kodoVsak izdelek je izbran posebej za ženske in nam bo še kako koristil.

Naravni deodorant MOIKA

Naravna kozmetika je tista, ki najbolj skrbi za dobrobit naše kože. Deodorant MOIKA je odlična izbira. Njegova sestava je prijazna koži in je v celoti biološko razgradljiva. Njegov nežen zeliščni vonj je popolnoma nevsiljiv in ne prevlada nad dišavami, ki jih uporabljate. Njegove paradne prednosti so osvežujoč občutek ob nanosu, ne pušča mastnih madežev na oblačilih, je pakiran v priročni roll on aplikaciji, njegova embalaža je povratna, predvsem pa deluje in vas varuje tudi v stresnih situacijah. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI10.

FOOD WRAP  Kamilica

Food Wrap povoščene krpice vašo hrano ohranjajo svežo, prispevajo k zmanjšanju odpadkov, uporabite jih lahko vedno znova, hkrati pa pripomorejo k zviševanju okoljske zavesti. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI10.

Trak za lase Baraga

Že babice so nam govorile, da moramo vedno imeti pokrita ušesa, ko je zunaj hladno. One že vedo! Poskrbi za svoje zdravje, le eno imaš. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI10.

Namizni tekač cvetoči travnik

Naj tudi na tvojo mizo pride pomlad. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI10.

Steklenička ALJA HORVAT x EQUA

Ženstvena in edinstvena, takšna kot si ti. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI20.

 Equa steklenička Playa

Steklenička brez BPA, ki podpira tvoj trajnostni življenjski slog, bo opazno zmanjšala plastične odpadke in izboljšala tvoje hidracijske navade, tako boš lahko dobro delala, se počutila dobro in izgledala dobro. Ugodnost koristiš s kodo LEPASI20.

NAGRADNA IGRA

Na naših družbenih omrežjih (Facebook in Instagram) poteka fina nagradna igra, v kateri lahko osvojiš zgoraj omenjeno stekleničko s pokrovčkom, ki te bo vedno spomnil na tvojo lepoto. Sodeluj in morda se sreča nasmehne prav tebi.

Spoštuj se, bodi ljubeča do sebe in predvsem imej se rada, saj si nenadomestljiva! ❤️