»Ali res moram kupiti svoji ženi (dekletu) darilo za dan žena?«

So verjetno besede vsakega moškega, ki sovraži nakupovanje, ki ni vešč tekanja med policami in ki ne mara izbiranja daril, ker je to najtežjeeeee delo na svetu. Pa ni res! Pomislite, kako vesela bo vaša ljuba oseba, ko bo videla, da ste si vzeli čas in skrbno izbrali lepo darilo za dan žena in to le zanjo. Plus točke! Tukaj govorimo celo o morebitni možnosti, da vam bo oproščeno kakšno gospodinjsko opravilo, ali pa spregledano kakšno pivo preveč. :)

Da ne pozabimo odgovoriti na naš naslov. Odgovor je DA. Podari svoji ženi, prijateljici, dekletu, sodelavki, sosedi … pozornost za dan žena. Nič hudega, če nimaš ideje, v IKI smo sama dekleta in spodaj smo pripravile kratek seznam stvari, kaj lahko najdeš na naših poličkah, če te je že pot zanesla k nam. Dobra stvar je tudi ta, da so vsi izdelki, ki jih imamo, nastali izpod rok slovenskih oblikovalcev, torej z nakupom podpiraš majhne slovenske podjetnike, ki se vedno znova bojujejo proti konkurenci iz tretjih držav.

Plus točke! Tukaj govorimo celo o morebitni možnosti, da vam bo oproščeno kakšno gospodinjsko opravilo, ali pa spregledano kakšno pivo preveč. :)

Če je denarnica večkrat prazna kot polna, ji lahko nabereš lepe kronice v gozdu (ampak samo toliko kolikor jih lahko spraviš med palec in kazalec, menda so inšpektorji na delu :) ), napišeš pismo, skuhaš kosilo, možnosti za lepo gesto je nešteto.

Ji boš kupil rože? Potem kupi takšne v lončku.

Pokaži ji, da ni spregledana, da je pomemben člen v tvojem življenju, da si ponosen nanjo, ker je ženska in da mora tudi sama biti ponosna na to. Dolgo smo ženske bile zatirane, spregledane, zaničevane in zelo težko smo prišle do položaja, kjer smo danes. In še vedno nam včasih ni lahko, v nekaterih primerih si še vedno želimo biti moški, predvsem takrat, ko nas tišči lulat in je vrsta za stranišče res predolga. Če imamo svoj dan, še ne pomeni, da vas kaj manj potrebujemo in da lahko živimo brez vas.

“V nekaterih primerih si še vedno želimo biti moški, predvsem takrat, ko nas tišči lulat in je vrsta za stranišče res predolga … “

 

Izbor daril

Tukaj smo, da ti pomagamo. Torej, najprej moraš pomisliti, kaj ima tvoja žena (dekle, sodelavka …) rada. Razmišljaš?

So ji všeč uhančki, ogrlice itd. ? Potem pobrskaj po našem izboru nakita, ki je narejen z različnimi tehnikami in iz različnih materialov.

darila za dan žena

Izbor nakita v naši spletni trgovini je res velik.

 

 

Je dobra kuharica in tudi ti obožuješ njeno kuho? Nič je ne bo bolj razveselilo, kot kuhinjski tekstil ali pripomočki.

Namizni tekači, izvirni predpasniki, kuhinjski seti, pikasta košarica za kruh …

 

 

Imaš doma modno navdušenko? S torbicami Naramo ali s šalom, ki ima slovensko klekljano čipko ne moreš zgrešiti.

Elegantne torbice narejene iz italjanskega usnja in šal iz fine merino volne na voljo v več barvah.

 

 

Ljubiteljica umetnost morda? Podari ji artprint ali grafiko.

Oštevilčeni in originalno podpisani artprinti ter grafike.

 

 

Si ne predstavlja dneva brez skodelice kave, njeno najljubšo pa je že načel zob časa? Podari ji novo skodelico, ker bo od tebe, bo zagotovo njena najljubša.

Unikatne pisane skodelice Kandi v družbi s hudomušnimi zvezdniki.

 

Lahko pa še vedno greš na sigurno varianto in ji podariš katero izmed ženstvenih Equa stekleničk.

 

Hvala, ker si prebral te vrstice do konca. Imaš podobne težave tudi pri kupovanju darila za rojstni dan, novo leto, božička itd.? Vpiši se na naše e-novičke, bomo še kdaj priskočile na pomoč.