GOAT Mug končno v prodaji

Gre za skupen projekt dveh mladih slovenskih ekip: oblikovalskega studia Desnahemisfera in podjetja Equa, ki je znano po svojih istoimenskih stekleničkah za vodo. Ekipi sta si že pred časom po uspešnem sodelovanju pri liniji stekleničk CMYK zastavili povsem drugačen projekt. Oblikovalska ekipa je zasnovala skodelico GOAT Mug, ki pa je bila tako drugačna in nora, da je zasnova kar nekaj časa ležala v predalu.

Skodelica ima obliko kozjega roga, ki omogoča, da izpijemo čisto zadnjo kapljico kave. Opremili so jo z ovojem, ki deluje kot zaščita, lahko pa ga uporabljamo tudi kot stojalo za skodelico: doma, v pisarni, med učenjem v knjižnici.
Ker je skodelica namenjena aktivni, urbani populaciji, so ji snovalci dodali tudi trakove. Tako jo lahko nosimo okoli zapestja ali prek rame.
Skodelica tudi do dve uri ohranja temperaturo pijače, ekipa pa zagotavlja, da je izdelana tako, da ne prepušča niti kapljice tekočine. GOAT Mug drži 330 mililitrov tekočine, lahko pa jo peremo tudi v pomivalnem stroju.
GOAT mug je bilo zelo uspešno financiran na Kickstarterju.

Skodelico GOAT Mug lahko kupite tukaj in v poslovalnici Trgovina IKA Ljubljana.