Ideje za poročna darila: podarite nekaj, kar bo trajni spomin

Ste povabljeni na poroko in si kravžljate možgančke, kaj mladoporočencema kupiti za ta pomemben korak v njunem življenju? Ne želite pa podariti le denarja v kuverti, ampak nekaj kar jima bo ostalo v spominu?

  • Imata rada lepe stvari?
  • Cenita ročno delo?
  • Obožujeta uporabne izdelke?
  • Podpirata slovensko?

Ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z da? Potem ste prišli na pravo mesto. Pri nas najdete izdelke slovenskega oblikovanja, v katere je bilo vloženo več ur truda in dela ter kar je najpomembnejše, narejeni so z ljubeznijo, ravno tapravšnji za poročna darila. :)

Dvojina – za ženina in nevesto

Podarite dve skodelici v paru za skupno srkanje kave, kakava, čaja, … česar jima srce poželi … Ali pa katerega izmed naših darilnih paketov za poročna darila, kjer je glavnemu artiklu priložena še voščilnica, kava ali piškoti z napisom po vašem izboru.

 

Izdelki z globljim pomenom in humornim pridihom

Oto Massager – da v zakonu ne bo napetosti …

Chipolo za ženina in nevesto – da se tudi v težkih trenutkih najdeta.

Chipolo je majhna naprava, ki jo obesite ali prilepite na katerikoli predmet, ki ga ne želite izgubiti. Priročno, če večkrat iščeš ključe, mobilnik in podobne zadeve.

Vurnikova brisača – da bo ljubezen mogočna, kot so dela slovenskega arhitekta Ivana Vurnika, ki je ustvarjal skupaj z ženo. Ta mu je pomagala, ga dopolnjevala in spodbujala. Tako kot želite, da se mladoporočenca.

 

Motivacijske slike, artprinti

Vsak par v življenju naleti na kakšno oviro, naj bodo motivacijski printi (slike) tisti, ki jih spomnijo, da je ljubezen mogočna stvar, za katero se je vredno truditi do zadnjega diha.

Artprinta ‘Mava to’ in ‘Skupaj bosta paru namignila, da neglede na težave in prepreke, vedno zmoreta skupaj vse!

 

Vsemu kos še ni potonil v pozabo in je še vedno najbolj prodajani artprint, ki razveseljuje in motivira. 

 

 

Grafika L’BEZEN že s svojim imenom pove vse. 

Poročna darila

 

Slika ‘Skupaj do vrha’ – za tiste navdušene nad hribolazenjem in vse, ki bodo to še postali na skupni življenjski poti.

Poročna darila

 

Seveda moraš k darilu priložiti še ljubko voščilnico s poročnim motivom in veselo odkorakaš na ohcet :)

 

Upamo, da smo vam vsaj malo olajšali delo in vam pomagali z našimi idejami za poročna darila. Če še vedno niste prepričani, kaj kupiti, pa se le še malo sprehodite po naši spletni trgovini, ali pa nas kar obiščite na Ciril – Metodov trg 13.