Osmi rojstni dan | Ciril-Metodov trg 13

Kako gre hitro čas : )

Osem let je namreč že, ko sva 6. novembra po delovni noči odprli ljubljansko IKO. Spominjava se prvega nakupa – copatov Ursanine – in kako fin občutek je bil, ko so v trgovino vstopale prve stranke. Za postoriti je bilo še tisoč stvari, skoraj bi recimo pozabili na menjalnino. Začetki so bili ljubki, naporni, včasih malo naivni a nadvse prijetni.

Prva IKA je bila dolga leta v Škofji Loki in bilo je čudovita. To so bili časi, ko sva cele dneve preživeli skupaj in ustvarjali. Takrat sva cene pisali še na roke a nama ni bilo težko, saj sva se imeli super. Konec lanskega leta pa sva po triindvajsetih letih njena stara železna vrata zaprli. Ni bilo lahko, tudi zaradi nostalgije in spomina na njene začetke, odločitev je bila težka a prava, saj se lahko sedaj bolj celostno posvečava ljubljanski in spletni IKI.
Sva mama in hči – Ika in Iva in potrebno je zaupanje ter brezkompromisna predanost. Seveda ni lahko, saj so meje med družinskim in poslovnim življenjem mnogokrat zabrisane. Kdaj sva kot pes in mačka. Tako se piše najina zgodba.

Pridi kaj naokoli!
Ika in Iva

crtica02

DARILO ZATE!
Ob IKINI obletnici ti za cel mesec na spodnje najbolj prodajne izdelke prišepnemo 8 % popust.
Izkoristi ga do 6. decembra in uporabi kupon “ikaimaosemlet” ali pa ga zašepetaj na blagajni v poslovalnici.

crtica01

Ika in Iva Renčelj

Kosmatinka je Hana. Svetlolasa gospa je Ika, ki je leta 1992 vse skupaj ušpičila. Ta, ki se prešerno smeje, pa je tista, ki skrbi, da v IKI vse štima.  Za objektivom: rajkovic.si