Iskrene želje in novoletne zaobljube, ki to niso

Skočili smo v novo leto 2019, ki je hkrati tudi zadnje leto v tem desetletju.

Naj vam prinese vsega dobrega, iskrenih nasmehov, sreče, dobrih odnosov, zdravja in vsega, kar si predvsem sami želite. Vedite, da se nič ne zgodi samo od sebe, vedno je treba stremeti k svojim sanjam in delati na tem, da se uresničijo.  Ne skrbite, če so na poti vzponi in padci, tako v življenju je, le pobrati se je treba s še večjo voljo in več motivacije kot prej. To nas dela drugačne, uspešne in srečne.

 

Ah te novoletne zaobljube, vsako leto si jih zadamo, le malo jih uresničimo. Ste se kdaj vprašali zakaj? Razlog najverjetneje tiči v tem, ker jih je večina prisiljenih. Zmotno smo prepričani, da je ob začetku leta potrebno začeti na novo, na boljše. Pa ni temu tako, ko se boste odločili za spremembo, boste sami vedeli, kdaj je primeren čas. Zato pustite vse novoletne zaobljube, ki niso bile sprejete s srcem in voljo, na strani in počnite to, kar vas izpopolnjuje in osrečuje.

 

Naša zaobljuba ni novoletna in je ista že več let, saj smo se že dolgo časa nazaj odločili, da se bomo trudili za zadovoljstvo vas, naših dragih kupcev, na spletu in v trgovini. Trudili se bomo širiti pozitivno vzdušje in zavest, da je slovensko še vedno najboljše.

 

Bodite z nami in pomagajte širiti dobro vest o slovenskih oblikovalcih tudi v letu 2019. Srečno in le pojejte tisti zadnji kos potice :)