Izberite najboljše za vašega otroka: šolski copati iz volnenega filca

(POVEZAVA DO ŠOLSKIH COPAT >> POGLEJ NAŠO IZBIRO,  ki je do konca avgusta znižana za kar 15 %, v košarici uporabite kodo veselenogice )

Vsaka mamica za svojega otroka želi le najbolje, tega se zavedamo tudi mi, zato pri nas najdete šolski copate, ki so varni, lahki, zračni, topli, lepi ter primerni za lovljenje po hodnikih in v telovadnici, saj v njih ne drsi.

Narejeni so iz 100 % volnenega filca, merino volna pa poskrbi, da vročim otroškim nogicam ne bo pretoplo in se v njih ne bodo potile. Podplati so narejeni iz nedrseče gume.

Šolski-copati

Otroci se v šolskih copatih iz volne počutijo prijetno.

Se vprašate, zakaj so ti šolski copati boljši od ostalih?

Razlogi so preprosti in kar nekaj jih je:

Zračnost, absorbcija vlage in hitro sušenje

Volna je poznana kot najbolj zračna tkanina, ki obstaja. Odzove se na toploto telesa in preprečuje prekomerno potenje. Toploto telesa posrka v svoja vlakna, prav tako kot tudi vlago, ker pa jo hitro vpije ne pride do neprijetnih vonjav, nastanka bakterij in posledično glivičnih obolenj. Otrokom tako v copatih ni vroče in tudi nogice se jim ne potijo – vsi pa vemo, kako zelo občutljiva so otroška stopalca.

Posebna oblika

Oblikovalka je z obliko želela odstopati od klasičnih copatkov, ki so na voljno na trgu. Deklice se v njih počutijo kot princeske, fantje pa pravi frajerji. Prisluhnila je željam svojega otroka in njegovih prijateljic ter na podlagi tega izbrala barvne kombinacije.

Udobje in varnost

Copatki so mehki, lahki, topli, zračni in nedrseči. Vse kar potrebujejo živahne otroške nogice. Nimajo elastik in pasčkov, ki povzročajo neudobje in puščajo sledi na koži.

Šolski-copati

Luštni, udobni, prijetni za hojo.

‘Barefoot’ obuvalo’

Po slovensko bi mu rekli ‘bosonogo’ obuvalo, ki prihaja v veljavo predvsem v tujini, pri nas malo manj. Že strokovnjaki opozarjajo, da je za zdrav razvoj stopala potrebna bosa hoja. Šolski copati Ursanina so najboljši približek temu, saj so prožni, brez dvignjene pete in z dovolj prostora za prste ter omogočajo zdrav razvoj stopala.

Šolski-copati

Podplat je nedrseč.

Oblikovani in narejeni v Sloveniji

V poplavi tujih proizvodov in izdelkov, ki nastajajo v državah tretjega sveta, kjer izkoriščajo delovno silo, je dobro poudariti, da so šolski copati narejeni in oblikovani v celoti v Sloveniji.

 

Vas skrbi, ali bodo copati otroku prav?

Naj vas pomirimo. Pri vsakem izdelku je zraven napisana mera podplata. Le izmerite nogico vašega otroka in na podlagi tega izberite ustrezno številko. Če kljub temu copatki ne bodo ustrezali jih lahko v trgovini zamenjate, pri nakupu preko spleta pa v roku 14 dni menjate ali vrnete.

 

Ugodnost, ki je ne smete spregledati