Izbrana darila za učiteljice in vzgojiteljice ob koncu šolskega leta

Že od nekdaj je v navadi, da se ob koncu šolskega leta učiteljicam in vzgojiteljicam podari majhna pozornost, s katero učenci izrazijo hvaležnost in pokažejo, da cenijo delo in trud, ki ga učitelji vložijo v njihovo znanje. Če si kravžljate živčke, kakšno darilce podariti učiteljicam in vzgojiteljicam ob zaključku šolskega leta, poglejte naše predloge. Slovenski izdelki, v katere je bilo vloženo veliko truda, so prava izbira in učitelji jih bodo vedno veseli, saj znajo ceniti trdo delo in dober namen.

 

 

Darilni paketi

Darilo smo za vas pripravili že mi. V vsakem darilnem paketu lahko izbiraš kavo/piškote in voščilnico (lahko pa celo obkljukaš, če je ne želiš). Na pokrovček kave in embalažo piškotov je mogoče dodati osebno sporočilo, ali generično kot je “za najboljšega učiteljica, za super učiteljico ipd.”

Slovenska darila so najboljša izbira.

 

 

Artprint v okvirju ‘Vsemu sem kos’

Artprinti, ki povedo vse. Le kdo je ‘Vsemu kos’, če ne vaša učiteljica ali vzgojiteljica, ki dopoldan preživi v šoli, popoldan pa popravlja teste in se pripravlja na naslednji delovni dan, poleg vsega pa skrbi še za svojo družino. 

Artprint obstaja tudi v različicah ‘Vsemu bomo’, ‘Vsemu smo’ …

 

Steklenička za vodo

Za zadostno količino zaužite vode je vedno treba skrbeti. Z nakupom stekleničke za darilo, pokažete, da vam je mar za zdravje vaše učiteljice ali vzgojiteljice. Na voljo v različnih barvah in z različnimi motivi. Primerni motivi tudi za moške.

Pomladanska verzija stekleničke za vodo

 

Uhani ali ogrlica

Rada nosi uhane, ogrlice … ? Srebrni in betonski nakit sta trenutno in. Če veste, da ga vaša učiteljica ali vzgojiteljica obožuje, potem z nakupom ne morete zgrešiti. >> NAKIT

darila za dan žena

Betonski in srebrni nakit je trenutno najbolj zaželjen

 

Booky 

Poznate Booky? Najboljši prijatelj knjig in nepogrešljiv pripomočeh vseh, ki radi berejo. >> TUKAJ

Branje knjig je z Booky-em lažje

 

Pedagoški rokovnik z njenim imenom, skodelica za kavo/čaj, beležka ‘vsemu kos’, FOOD WRAP povoščene krpice, nogavice potica …

Le kdo se ne bi razveselil edinstvene skodelice za kavo ali čaj >> TUKAJ, ali okolju prijaznih povoščenih krpic FOOD WRAP, ki jih lahko uporablja namesto plastične folije >> TUKAJ. Vas nič ni navdušilo? Pobrskajte še med umetniškimi deli in pripomočki za domali pa nas kar obiščite v trgovini, z veseljem vam bomo pomagali poiskati primerno darilo.