Izbrana darila za učiteljice in vzgojiteljice ob koncu šolskega leta

Že od nekdaj je v navadi, da se ob koncu šolskega leta učiteljicam in vzgojiteljicam podari majhna pozornost, s katero učenci izrazijo hvaležnost in pokažejo, da cenijo delo in trud, ki ga učitelji vložijo v njihovo znanje. Če si kravžljate živčke, kakšno darilce podariti učiteljicam in vzgojiteljicam ob zaključku šolskega leta, poglejte naše predloge. Slovenski izdelki, v katere je bilo vloženo veliko truda, so prava izbira in učitelji jih bodo vedno veseli, saj znajo ceniti trdo delo in dober namen.

NE SPREGLEJTE: Darilo lahko lično zavijemo in s posvetilom pošljemo kar na naslov učitelja/ice.

Artprint v okvirju ‘Vsemu sem kos’

Artprinti, ki povedo vse. Le kdo je ‘Vsemu kos’, če ne vaša učiteljica ali vzgojiteljica, ki dopoldan preživi v šoli, popoldan pa popravlja teste in se pripravlja na naslednji delovni dan, poleg vsega pa skrbi še za svojo družino. 
>> TUKAJ

Artprint obstaja tudi v različicah ‘Vsemu bomo’, ‘Vsemu smo’ …

Steklenička za vodo

Za zadostno količino zaužite vode je vedno treba skrbeti. Z nakupom stekleničke za darilo, pokažete, da vam je mar za zdravje vaše učiteljice ali vzgojiteljice. Na voljo v različnih barvah in z različnimi motivi. >> TUKAJ

Pomladanska verzija stekleničke za vodo

Uhani ali ogrlica

Rada nosi uhane, ogrlice … ? Leseni in betonski nakit sta trenutno in. Če veste, da ga vaša učiteljica ali vzgojiteljica obožuje, potem z nakupom ne morete zgrešiti. >> NAKIT

darila za dan žena

Leseni nakit je trenutno najbolj zaželjen

Booky 

Poznate Booky? Najboljši prijatelj knjig in nepogrešljiv pripomočeh vseh, ki radi berejo. >> TUKAJ

Branje knjig je z Booky-em lažje

Skodelica za kavo/čaj, beležka ‘vsemu kos’, FOOD WRAP povoščene krpice, nogavice potica …

Le kdo se ne bi razveselil edinstvene skodelice za kavo ali čaj >> TUKAJ, ali okolju prijaznih povoščenih krpic FOOD WRAP, ki jih lahko uporablja namesto plastične folije >> TUKAJ.

Vas nič ni navdušilo? Pobrskajte še med umetniškimi deli in pripomočki za domali pa nas kar obiščite v trgovini, z veseljem vam bomo pomagali poiskati primerno darilo.