Izbrana darila za učiteljice in vzgojiteljice ob koncu šolskega leta

Že od nekdaj je v navadi, da se ob koncu šolskega leta učiteljicam in vzgojiteljicam podari majhna pozornost, s katero učenci izrazijo hvaležnost in pokažejo, da cenijo delo in trud, ki ga učitelji vložijo v njihovo znanje.

Obstaja sicer mnogo nasprotnikov, ki trdijo, da darila ob zaključku šolskega leta niso potrebna, saj učitelji dobijo plačo, vendar smo mnenja, da majhen poklon nikomur ne škodi in da ni nič narobe, če se jim spoštovanje in hvaležnost izrazita tudi na takšen način. Veliko ljudi namreč ne ve, koliko vztrajnosti in truda je dejansko potrebnega, za obvladovanje kopice otrok, za mirne živce in predajanje znanja. In učiteljice (vzgojiteljice) nenazadnje ne predajajo le šolskega znanja, ampak znanje za celo življenje. So kot drugi starši, s katerimi otrok preživi velik del dneva. So varuhi, ki pazijo na naše otroke, ko nas ni zraven in nenazadnje so srčne osebe, ki si zaslužijo vso občudovanje tega sveta.

Če si kravžljate živčke, kakšno darilce podariti učiteljicam in vzgojiteljicam ob zaključku šolskega leta, poglejte naše predloge. Slovenski izdelki, v katere je bilo vloženo veliko truda, so prava izbira in učitelji jih bodo vedno veseli, saj znajo ceniti trdo delo in dober namen.

 

Artprint v okvirju ‘Vsemu sem kos’

Artprinti, ki povedo vse. Le kdo je ‘Vsemu kos’, če ne vaša učiteljica ali vzgojiteljica, ki dopoldan preživi v šoli, popoldan pa popravlja teste in se pripravlja na naslednji delovni dan, poleg vsega pa skrbi še za svojo družino. 
>> TUKAJ

Artprint obstaja tudi v različicah ‘Vsemu bomo’, ‘Vsemu smo’ …

 

Steklenička za vodo

Za zadostno količino zaužite vode je vedno treba skrbeti. Z nakupom stekleničke za darilo, pokažete, da vam je mar za zdravje vaše učiteljice ali vzgojiteljice. Na voljo v različnih barvah in z različnimi motivi. >> TUKAJ

Pomladanska verzija stekleničke za vodo

 

Uhani ali ogrlica

Rada nosi uhane, ogrlice … ? Leseni in betonski nakit sta trenutno in. Če veste, da ga vaša učiteljica ali vzgojiteljica obožuje, potem z nakupom ne morete zgrešiti.

darila za dan žena

Leseni nakit je trenutno najbolj zaželjen

 

Booky 

Poznate Booky? Najboljši prijatelj knjig in nepogrešljiv pripomočeh vseh, ki radi berejo. >> TUKAJ

Branje knjig je z Booky-em lažje

 

Skodelica za kavo/čaj

Le kdo se ne bi razveselil edinstvene skodelice za kavo ali čaj. >> TUKAJ

Pester izbor edinstvenih skodelic

 

 

Vas nič ni navdušilo? Pobrskajte še med umetniškimi deli in pripomočki za domali pa nas kar obiščite v trgovini, z veseljem vam bomo pomagali poiskati primerno darilo.