Search icon

Čokolada Petala

Petala

5,80 

Petala čokolada združuje žlahtnost temne čokolade (z vsaj 60 % delci kakava) z nežnostjo damaščanske vrtnice v čedni embalaži z avtorsko ilustracijo. Temna čokolada in eterično olje damaščanske vrtnice sta tako dober par, da aditivov in sojinega lecitina sploh ne potrebujeta v svoji družbi. Skupaj ustvarjata okusen duet za tiste trenutke, ko čokolada lahko reši dan – kar je vedno!

Kaj nam je še posebej všeč?

Ilustracija Tamare Jenček, ki prikazuje simfonijo okusov med temno čokolado in damaščansko vrtnico kar na embalaži.

6 na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

Ko se združijo štirje ljudje, ki so ljubitelji najboljšega, nastane temna čokolada z okusom damaščanske vrtnice. Janja, vodja projekta, je v svoje vrste povabila strokovnjakinjo za vrtnice Katjo, čokoladarja Boštjana in ilustratorko Tamaro. Skupaj jim je uspelo ustvariti čokolado, ki preseže pričakovanja gurmanov in poskrbi, da se njen okus še dolgo pomni. Vse zdravilne učinkovine glavnega para pa ostanejo nedotaknjene in vplivajo na dobro počutje. Eterično olje damaščanske vrtnice je poznano po svojem visokem valovanju, s katerim pomirja, sprošča, dviga razpoloženje in razveseljuje. Ko je v kombinaciji s temno čokolado, ki je bogata z minerali in antioksidanti, dobimo eliksir zdravja in sreče. Kot dokaz, da je čokolada še kako dobra in zdrava, če je le taprava.

KAKO SE JE ZAČELO: Ko so ljubitelji najboljšega strnili misli in razvili svojo idejo.
OD KOD PRIHAJA: Z vseh vetrov Slovenije.
ZNAČILNOSTI: Žlahtno, okusno, pomirjujoče.
PRIPOROČILO: Skrbno skrijte pred ostalimi družinskimi člani, da vam ne bo ostala samo embalaža.

petala čokolada z vrtnico
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo