Search icon

Denarnica Pippa

Naramo

108,50 

Ročno in skrbno izdelana estetska denarnica, ki ima dovolj prostora za vse kartice zvestobe in pomembne reči, tudi drobiž, da se ga po žepih ne išče.

Kaj nam je še posebej všeč?

Avtorske oblike in prepoznaven minimalističen stil podpisan s perfektno dovršeno izdelavo, kjer ni prostora za površnost.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Denarnica Pippa KATEGORIJE: , , , , , , OZNAKA:

Minimalizem je življenjski slog, ki vodi Gojko Rak, ustanoviteljico blagovne znamke Naramo. Kot mlada oblikovalka je z oblikovanjem začela že v družinskem podjetju, kjer je pridobila izkušnje in znanje. Želela si je novih izzivov in pričela z oblikovanjem torbic, ki jih je odlikovala njena ljubezen do minimalizma. V Sloveniji je bila takrat to velika novost.

Leta 2004 je ustanovila svojo blagovno znamko in pričela z izdelavo visoko kakovostnih torbic in malih izdelkov. Z zavedanjem, da ima modna industrija škodljiv vpliv na okolje in živali, pa se je zavezala, da bo ustvarjala izdelke iz trajnostnih materialov, ki izključujejo izkoriščanje ljudi in živali.

KAKO SE JE ZAČELO: V družinskem podjetju.
OD KOD PRIHAJA: Iz sveta minimalizma.
ZNAČILNOSTI: Elegantno, natančno, funkcionalno.
PRIPOROČILO: Pravijo, da če imaš rdečo denarnico ali denarnico z rdečimi detajli, bo denar vedno pritekal k tebi. Poskusi.

Barva: Črna, Rdeča
Material: Nappa usnje
Teža: 0.4 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo