Search icon

Dnevnik za boljše življenje

Do it patiently

28,00 

»Do it patiently« nas nagovarja, da se ustavimo. Da si prisluhnemo, uporabljamo modrost in cenimo tišino. Da začnemo spet čutiti. Da začutimo, ko smo utrujeni in si takrat dovolimo počivati. Da umirimo misli. Da smo ustvarjalni in si sami kreiramo srečne in radostne trenutke. Da v življenju najdemo in izrazimo svoj potencial, saj je le to pot do resničnega uspeha, sreče, blagostanja. Da postanemo pogumni.

Kaj nam je še posebej všeč?

Spodbuja način umirjanja misli.

Dobrila je motivatorka, vodja in učiteljice joge, ki je svojo osebno srečo v vsakodnevnih ritualih s pomočjo načrtovanja dneva našla. Pravi, da je čas, v katerem živimo, čas hitenja. Prepojeni smo z informacijami, v katerih se izgubljamo, prepojeni smo s strahom, ki nas hromi in ravno zato je dnevnik izpod njenih rok nastal. Da nas ustavi. Z njegovo pomočjo si prisluhnemo, najdemo pot do umiritve, jasnosti in ustvarjalnosti. Do sreče.

KAKO SE JE ZAČELO: Z iskanjem poti do umiritve.
OD KOD PRIHAJA: Iz rok velike motivatorke.
ZNAČILNOSTI: Umirjeno, prijetno, k sreči naravnano.
PRIPOROČILO: Če imaš dovolj hitenja in kaosa, si vzemi čas, v miru prelistaj in zapisuj.

Na prvih straneh dnevnika čaka pet usmeritvenih vaj, s katerimi spodbuja kreativnost. Dopisuj in ustvarjaj, dovoli si spremembe. Z dnevnikom si zagotovo umiriš svoje misli.

Preostale (zaenkrat) prazne strani so namenjene spremljanju tvojih občutkov. Pri tem si pomagaj s kartončkoma, ki ju najdeš v zadnji platnici dnevnika.

Uživaj v pisanju lastnih »dnevnih bilanc« – zjutraj se vprašaj kako se počutiš, zvečer pa opazuj, če je pri tvojem počutju prišlo do spremembe.

Dnevnik je namenjen predvsem temu, da umiriš svoje misli. Ustvarjaj, riši, barvaj in piši.

Število strani: 166 strani

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 14:00
ned in prazniki: zaprto

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo