Search icon

Metina uravnalna vodica

MOIKA

16,90 

Z aromatičnimi vodicami mete, melise in muškatne kadulje so ustvarili mešanico, ki deluje blago protivnetno, pomirja ter hladi in osveži kožo, ki izloča prekomerne količine sebuma. Ta nežen, vendar učinkovit tonik je idealno nadaljevanje nege po čiščenju obraza in podlaga za nanos vlažilne kreme.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vse glavne sestavine so ročno nabrane nekje v naravi, daleč stran od hrupnih cest.

3 na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

V osrčju Kozjanskega parka, na neokrnjenih zelenih travnikih rastejo rož’ce in zelišča, obdelana le z jutranjo roso in sončnimi žarki. Darja je v njih videla veliko več kot samo lepoto. Na svojem posestvu je posadila nasad in jih preoblikovala v koži prijazno in učinkovito naravno kozmetiko.

MOIKA NaturalCosmetic pri svoji kozmetiki uporablja le sveže sestavine iz lokalnega okolja, velik del iz lastne zeliščne kmetije Švigl, ki se nahaja v osrčju Kozjanskega parka. Pri izdelavi ji na pomoč priskočijo tudi mikro dobavitelji, majhne kmetije, s trajnostnim in ekološkim načinom pridelave. Njen moto »Iz zemlje v stekleničko« še kako drži.

KAKO SE JE ZAČELO: Iz ljubezni do narave in kozmetike.
OD KOD PRIHAJA: Iz osrčja neokrnjene narave Kozjanskega parka.
ZNAČILNOSTI: Naravno, sveže, lokalno.
PRIPOROČILO: Tako kot nahraniš sebe, nahrani še svojo kožo.

Primeren za:

Mastno, aknasto kožo, za moško dnevno nego

Poglavitne sestavine:

Vitamin B3, meta, melisa, muškatna kadulja, kumarica, pšenični protein

Delovanje:

Uravnalno, protivnetno, hladilno, osvežilno.

Vonj:

Diskreten, osvežilen, rahlo mentolast; ne vsebuje eteričnih olj

Uporaba:

Razpršimo ali z bombažno krpico nanesemo na očiščen obraz. Uporabimo lahko večkrat dnevno. Priporočamo uporabo v kombinaciji s Pomarančnim čistilnim gelo, ki učinkovito razmaščuje ter odstranjuje nečistoče.

Sestavine/ INCI:

Sestavine/ INCI tonika Metina uravnalna vodica: Mentha Piperita Water (hidrolat poprove mete), Melissa Officinalis Flower Water (melisin hidrolat), Salvia Sclarea Flower Water (hidrolat muškatne kadulje), Glycerin, Sodium levulinate, Sodium anisate, Nicotinamide (Vitamin B3), Hydrolyzed Wheat Protein (hidrolizirani pšenični protein), Aqua, Sodium lactate, Cucumis Sativus Fruit Extract (izvleček kumarice).

*iz naravnih eteričnih olj

Volumen: 100 ml
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo