Search icon

Najlepši par #10

26,45 

Darilni paket najlepši par #2 vsebuje food wrap in milo. Darilo za vsako osebo, ki ima rada naravo in je okolju prijazna.

Zavijanje izberite v košarici.

8 na zalogi

6,50 
19,95 

6 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Irena Prezelj, ustanoviteljica Beezeeb, je za novoletno darilo svojim prijateljicam nekaj trajnostnega in uporabnega želela podariti. Vedoželjno je brskala po spletu in iskala ideje. Naletela je na povoščene krpice, ki so jo takoj prevzele. Ves potrebni material je imela doma, zato je začela z izdelavo svojih prvih povoščenih krpic, ki so jih prijateljice prejele v dar. Vse so bile navdušene in jih začele uporabljati.

Zdela se ji je odlična nova poslovna pot. Predhodno se je ukvarjala s svečarstvom, ki jo je močno bremenilo, saj se je zavedala, da s svojimi izdelki bremeni okolje. Morala je najti le še pravo ime. BeeZeeB se ji je zdelo fino. Če ime izgovorite fonetično, boste slišali »busy bee«, kar v prevodu pomeni delovna čebela in Irena je to vsekakor.


Oče Florijan je navdih v staroslovanskih običajih iskal. Govoril je o praznovanju najdaljšega dneva v letu, o buhteči naravi In neverjetni moči Kupala, otroka boga ognja in boginje vode. Na njegov dan se je častilo naravo in njeno neustavljivo moč. Na ta isti dan naj bi zelišča imela še posebno moč in, kot pravijo, so se takrat ženske gole kopale v vodi, s cvetličnimi venci na glavi. V njegovo čast. Florjan je povzel njegovo vodilo in ustvaril recepturo za naravna mila, ki nastajajo iz rastlin, zraslih na domačem vrtu.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo