Search icon

Najlepši par #23

41,40 

Darilni set najlepši par #23 vsebuje prvovrstno bučno olje in set za mešanje solate. Darilo za vse ljubitelje solat in kuharske navdušence.

25 na zalogi

26,90 

20 na zalogi

14,50 

20 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Zala je odraščala z bučnim oljem, ki ga je zajetno pokapljala na skoraj vsako stvar. Z njim je seznanila tudi Tash, domorodko iz Kalifornije, bila je ljubezen na prvi pogled. Razplamtela se je kot požar in takoj sta vedeli, da je njuno poslanstvo širiti zdravo mero bučnega olja po vsem svetu.
Ustvarili sta blagovno znamko Babica – odo vsem ženskam, ki oblikujejo naše življenje. Ravno babice so tiste, ki najbolje vihtijo kuhalnico in od njih nikoli ne odidemo praznih želodčkov.

Stoletna obrt oblikovanja lesa izhaja prav iz Ribnice, kjer se je začela zgodba Leisa. Blagovna znamka je dobila ime po domači besedi za les, ki izvira iz Dolenjske – leis. Čas je bil, da se oživi večstoletne tradicije suhe robe na sodoben način in tako so odlični kuhinjski pripomočki nastali. A da niso čisto klasični so jih naredili privlačne, prijazne in dovršene.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo