Search icon

Najlepši par ‘Dnevnik’

58,00 

Najlepši par ‘Dnevnik’ vsebuje ročno narejene uhane z lahkega cementa, dnevnik za boljše življenje in voščilnico, ki simbolizira materinstvo.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

6 na zalogi

5,00 
1 × Uhani gems piramida

4 na zalogi

25,00 
28,00 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Mlada ustvarjalka minimalističnega nakita pravi, da jo inspirirata arhitektura in kiparstvo.
Njen nakit je namenjen tako ženskam, ki obožujejo preprost in drugačen nakit. Vse kose nakita izdela ročno sama iz preverjene formule lahkotnega cementa in pigmenta. Vsa njena linija nakita je sestavljena iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Kolekcije pa so unikatne in najprej vedno nastanejo na papirju kot idejna skica.

Dobrila je motivatorka, vodja in učiteljice joge, ki je svojo osebno srečo v vsakodnevnih ritualih s pomočjo načrtovanja dneva našla.
Pravi, da je čas, v katerem živimo, čas hitenja. Prepojeni smo z informacijami, v katerih se izgubljamo, prepojeni smo s strahom, ki nas hromi in ravno zato je dnevnik izpod njenih rok nastal. Da nas ustavi. Z njegovo pomočjo si prisluhnemo, najdemo pot do umiritve, jasnosti in ustvarjalnosti. Do sreče.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo