Search icon

Najlepši par ‘Magična, s karakterjem’

23,90 

Najlepši par ‘Magična, s karakterjem’ vsebuje vrhunski gin Karakter, navdihnjen s češnjo, ki ob stiku s tonikom spremeni barvo ter voščilnico ‘We are all magical’. Ker ji želiš sporočiti, da je magična in posebna, kot tale najlepši par.

Zavijanje ali žakeljček izberi v košarici.

1 × Cherriot infused gin

Ni na zalogi

20,00 
1 × Voščilnice za ženske

9 na zalogi

3,90 

Ni na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Trije dolgoletni prijatelji, ki so odraščali v čudoviti naravi pod strmimi bregovi in ob hladnih meglicah v Bohinju, so vzljubili svoj domači kraj in se spogledovali z idejo o svoji destilarni. No, ni ostalo samo pri ideji.
Namesto varjenja piva (ker to danes počne že vsak), so začeli destilirati svoj domači gin. Naravne dobrine zanj naberejo v okolici doma, ročno vse pripravijo, nato pa prilijejo še oplemeniteno bohinjsko izvirsko vodo. Bolj sveže in domače kot to, ne gre. Za svoj trud so prejeli nagrado Brumen 2022 za oblikovanje in leta 2021 v Berlinu še bronasto medaljo za ‘New western style gin’.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo