Search icon

Najlepši par ‘Moja kraljica’

Od 55,89 

Najlepši par ‘Moja Kraljica’ vsebuje print Alje Horvat, ki upodablja žensko  in nogavice ‘Slocks’. Za vsako žensko, ki rada uživa v majhnih stvareh in se prepusti trenutku, pa čeprav kdaj pritisne dremež.

Zavijanje izberi v košarici.

45,00 
10,90 

5 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Alja Horvat je 25-letna ilustratorka in grafična oblikovalka iz Maribora ter prejemnica nagrade Elle Style Awards 2019 v kategoriji Mladi talent ter nagrajenka Forbesovega seznama “30 under 30” v kategoriji Art & Culture.
Leta 2016 se je začela pot njenega umetniškega ustvarjanja. Navdih najde v nežnih podobah, ki krasijo muzeje in lokalne prostore. V čarobnem svetu njenega ustvarjanja prevladujejo ženske, rože, živali ter tiskani vzorci na blagu, še posebej tisti iz obdobja med sedemdesetimi in osemdesetimi leti prejšnjega stoletja. V njenem slikarskem plesu zazveni tudi glasba, ki seže vse do šestdesetih let in še naprej.

Tina Mentol je Primorka, ki ljubi modo ter slovensko kulinariko. Svoje znanje iz kulturne antropologije in etnologije, ki ju je vpisala na magisterskem študiju, je uspešno združila s svojo podjetniško žilico. Nastala je blagovna znamka Slocks, ki na bombažnih nogavicah nosi vse, kar je Slovencem sveto. Idejo je dobila kar med pisanjem magistrske naloge. Takrat je ugotovila, da Slovenci razen samih jedi, nimamo produktov, ki bi te jedi promovirali.

Najprej so nastale nogavice s potico in kranjsko klobaso, kmalu za tem se je kolekcija širila z znanimi elementi slovenske kulture.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo