Search icon

Najlepši par ‘Ogrejem te’

43,50 

Najlepši par ‘Pogrejem te’ vsebuje rokogrelčke za balanco in voščilnico. Ogrel si že njeno srce, sedaj pa svoji urbani kolesarki pogrej še roke.

Zavijanje izberi v košarici.

15 na zalogi

3,60 

1 na zalogi

39,90 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Trajnostno naravnana urbana kolesarka, športnica, podjetnica in mama dveh že odraslih otrok Karin se je v službo, kjer se je ukvarjala z razvojem inovativnih izdelkov, redno s kolesom vozila.

V hladnejših mesecih jo je pogosto zeblo v roke, saj usnjene rokavičke niso bile dovolj, debele smučarske rokavice pa niso pristajale k volnenemu plašču ali k elegantni bundi. Zato si je inovativna Karin med klepetom z znano slovensko oblikovalko, hčero Almire Sadar – Cilko Sadar, zamislila rešitev – elegantne kolesarske nadrokavice in jih poimenovala rokogrelčki, ki jih zdaj poznamo kot Mittske. Z njimi lahko ostanete na toplem in ste videti kul! Poiskala je predano ekipo, s katero si delijo strast, da naredijo nekaj lepega in odgovornega za našo družbo.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo