Search icon

Najlepši par ‘Pomladna’

45,10 

Najlepši par ‘Pomladna’ vsebuje pleteno zapestnico v pomladni zeleni barvi in voščilnico z napisom ‘Mami, te so zate’.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

1 na zalogi

41,50 
1 × Voščilnice za mamo

14 na zalogi

3,60 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Nina Kovačič je fizičarka v svetu ilustracije. Namesto računanja teže in vseh Newtonovih zakonov raje poprime za svinčnik in riše.
Študirala je namreč fiziko, čeprav je že med študijem začutila, da je pošteno brcnila v temo. Dolgo je iskala svoje mesto pod zvezdami in preračunavala, kaj jo veseli. Naposled je le našla nekaj – ilustracijo.
Risala ni od otroštva pa do konca študija, zato je vedela, da bo oreh trd. A je z veliko volje osvojila tudi svet ilustracije. Ker je samouk, so ravno zato njena dela posebna – navdahnjena s komičnimi trenutki in živahnostjo vsakdana po eni strani in po drugi miru in tišine.

Urša Zajc, magistrica akademska oblikovalka tekstilij in oblačil, je v roke dobila fino prejo z leskom in začela spletati edinstven nakit.
Z veliko mero potrpežljivosti in natančnosti oblikuje broške, uhane, zapestnice in ogrlice, ki so svoje mesto našli tudi kot protokolarno darilo Republike Slovenije.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo