Search icon

Najlepši par ‘Sladka kot med’

39,90 

Najlepši par ‘Sladka kot med’ vsebuje ekološko pridelan cvetlični med in umetniško grafiko ‘Srce’. Z njim ji sporočiš, da je vajina ljubezen sladka, srčna in cvetoča.

1 × Ekološki cvetlični med

Ni na zalogi

14,90 
25,00 

Ni na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

V majhni vasici Čadrg nad Tolminom kmetujeta Primož in Jasmina, posvečata se čebelarstvu in starim sortam jabolk in hrušk.
Njuna ljubezen do krilatih bitij je tako velika, da sta čebelnjak postavila tudi na planini, ki je dostopna samo po peš poteh. Tako so vse panje, čebele in potrebno opremo na vrh prinesli kar na ramenih – kot v starih časih. Ko pa je med zrel za točenje, ga prav tako na isti način pretovorijo v dolino.

Klavdija Zupanc je že kot osnovnošolka izjemen umetniški talent pokazala. Že pri enajstih letih je naredila svojo prvo umetniško grafiko, ki jo še danes hrani. Na njej je upodobila pokrajino z mavrico, ribnik z ribami in ptice v krošnjah drevesa. Odločitev za nadaljnje šolanje je bila lahka.
Vpisala se je na umetniško gimnazijo in kasneje tudi študij nadaljevala v tej smeri. Kot absolventka se je izpopolnjevala na področju grafike čez meja Slovenije, na Portugalskem. Kjer je spoznala nove veščine in tehnike ustvarjanja.

Po končanem študiju se je vrnila domov in svoj umetniški kotiček ustvarila kar v praznem, zapuščenem podstrešju domače hiše, ki ga je spremenila v pravi atelje. Tam še danes nastajajo igrive grafične ilustracija z motivi, ki nas obkrožajo v vsakdanjem življenju. Od kar pa je postala mamica pa se tudi kakšen otroški v njenem naboru najde.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo