Search icon

Najlepši par ‘Vsemu kos’

15,80 

Najlepši par ‘Vsemu kos’ vsebuje zvezek z motivacijskim sporočilom in odlično kavo. Za vse ženske, ki rastejo, se učijo in so vsemu kos, čeprav še tega ne vedo.

Zavijanje izberite v košarici.

228 na zalogi

6,90 

1 na zalogi

8,90 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

V knjigi je Helena besedno zvezo “VSEMU BOM KOS” zasledila. Zapisala jo je na a4 list in ga na steno prilepila.
Kot navdušena risarka, ji je kmalu presedlo samo gledanje besedne zveze, zato je čez par dni namesto besede kos narisala ptico. Sprva je bila namenjena samo njej in njenemu načinu premagovanja težav. Izkazalo pa se je, da je veliko več ljudi, ki bi jim takšna spodbuda prav prišla. Rodila se je ideja, risba, ki v domove po Sloveniji prinaša upanje na lepši jutri.

Odpičena ekipa s Tedijem na čelu, ki prihaja iz Celja je prinesla revolucijo na področju kave,  piškotov in čajev. Njihova ideja s posvetilom na sladkih pregrehah je genialna. Tedi je sicer rekel, da je zgodba o nastanku blagovne znamke predolga, a če na hitro povzamemo; obožuje kavo, zraven pa se prileže dober piškot. Takšen domač, narejen iz kvalitetnih sestavin. In že več kot tono so jih spekli v tem času.
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo