Search icon

Najlepši par ‘Zmoreš’

38,60 

Najlepši par ‘Zmoreš’ vsebuje Dnevnik hvaležnosti in odlično kavo. Za vse ženske, ki rastejo, se učijo in sprejemajo hvaležnost v svoje življenje.

Zavijanje izberite v košarici.

1 × Voščilnice ‘Močna’

10 na zalogi

3,80 

5 na zalogi

25,90 

9 na zalogi

8,90 

5 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Tina je ustvarjalna duša, ki je vsak dan znova hvaležna za novo priložnost, ki jo zjutraj dobi, ko odpre oči. Hvaležna je za skuštran odsev v ogledalu, za vzpone in padce in posebno večerno rutino.

Preden zaspi si vzame par minutk in v mislih cel dan preleti. Tako se je naučila gojiti srečne misli in se vedno znova vrača k njimi. Oblikovala je Dnevnik hvaležnosti – priložnost, da deset minut pred sladkimi sanjami v miru praznujete svoje življenje, spoznavate sebe in se hranite s hvaležno energijo. Njej je uspelo, zato je povabila k tem dejanju z dnevnikom tudi druge.

Odpičena ekipa s Tedijem na čelu, ki prihaja iz Celja je prinesla revolucijo na področju kave,  piškotov in čajev. Njihova ideja s posvetilom na sladkih pregrehah je genialna. Tedi je sicer rekel, da je zgodba o nastanku blagovne znamke predolga, a če na hitro povzamemo; obožuje kavo, zraven pa se prileže dober piškot. Takšen domač, narejen iz kvalitetnih sestavin. In že več kot tono so jih spekli v tem času.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo