Search icon

Najlepši trio ‘Zlata mami’

73,50 

Najlepši trio ‘Zlata mami’ vsebuje pletene uhane, slasten med, stekleničko za vodo in voščilnico. Vse v zlatih tonih, za zlato mamo.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

9 na zalogi

3,60 
1 × Ekološki cvetlični med

3 na zalogi

14,90 

1 na zalogi

29,50 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Zgodba se je začela, ko se je Anže, sedaj direktor podjetja EQUA, sprehajal po plaži in razočarano opazil plastenke v oceanu. Z zaskrbljeno glavo je začel razmišljati, kako bi lahko razbremenil Zemljo odpadnih plastenk.
Odločil se je, da bo ustvaril blagovno znamko, ki je sestavljena iz dveh besed ECO in AQUA (voda) in obenem tudi pomeni morje v latinščini. Nastala je EQUA, ki je od nastanka do sedaj poskrbela, da je bilo premaganih več kot 650 milijonov stekleničk za enkratno uporabo.

Urša Zajc, magistrica akademska oblikovalka tekstilij in oblačil, je v roke dobila fino prejo z leskom in začela spletati edinstven nakit.
Z veliko mero potrpežljivosti in natančnosti oblikuje broške, uhane, zapestnice in ogrlice, ki so svoje mesto našli tudi kot protokolarno darilo Republike Slovenije.

V majhni vasici Čadrg nad Tolminom kmetujeta Primož in Jasmina, posvečata se čebelarstvu in starim sortam jabolk in hrušk.
Njuna ljubezen do krilatih bitij je tako velika, da sta čebelnjak postavila tudi na planini, ki je dostopna samo po peš poteh. Tako so vse panje, čebele in potrebno opremo na vrh prinesli kar na ramenih – kot v starih časih. Ko pa je med zrel za točenje, ga prav tako na isti način pretovorijo v dolino.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo