Search icon

Negovalni tekoči puder

MOIKA

39,90 

Prvi slovenski naravni puder je hibrid med tekočo pudrno podlago in obarvano kremo. Je polprekriven v enem ter odlično prekriven v dveh nanosih, se ne kopiči v gubicah, daje naraven videz in enakomerno polt. Naraven puder koži nudi tudi ustrezno nego ter obilico vlaženja.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vse glavne sestavine so ročno nabrane nekje v naravi, daleč stran od hrupnih cest.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Negovalni tekoči puder KATEGORIJE: , , OZNAKA:

V osrčju Kozjanskega parka, na neokrnjenih zelenih travnikih rastejo rož’ce in zelišča, obdelana le z jutranjo roso in sončnimi žarki. Darja je v njih videla veliko več kot samo lepoto. Na svojem posestvu je posadila nasad in jih preoblikovala v koži prijazno in učinkovito naravno kozmetiko.

MOIKA NaturalCosmetic pri svoji kozmetiki uporablja le sveže sestavine iz lokalnega okolja, velik del iz lastne zeliščne kmetije Švigl, ki se nahaja v osrčju Kozjanskega parka. Pri izdelavi ji na pomoč priskočijo tudi mikro dobavitelji, majhne kmetije, s trajnostnim in ekološkim načinom pridelave. Njen moto »Iz zemlje v stekleničko« še kako drži.

KAKO SE JE ZAČELO: Iz ljubezni do narave in kozmetike.
OD KOD PRIHAJA: Iz osrčja neokrnjene narave Kozjanskega parka.
ZNAČILNOSTI: Naravno, sveže, lokalno.
PRIPOROČILO: Tako kot nahraniš sebe, nahrani še svojo kožo.

Hladno jesenski

Hladno jesenski je odtenek z oznako 040, ki nima izrazitega podtona in je nekoliko temnejši od svilnato peščenega ter sveže rožnatega. Primeren je za vse, ki sicer uporabljate “Beige” odtenke in imate nekoliko obarvano kožo, ki ni čisto svetla oz. kot poletna različica za tiste, ki sicer uporabljate pozimi svilnato peščenega.

Svilnato peščeni

Svilnato peščeni je odtenek pudra z oznako 020, primeren za vse, ki imate svetlo polt in ne želite biti “rdečkasti”. V kolikor oklevate med odtenki, je to najbolj prodajan med vsemi in z njim težko zgrešite.

Sveže rožnati

Sveže rožnati porcelansti odtenek  z oznako 010 je primeren za svetlo polt, ki ji ustreza rdečkasto/roza podton.

Olivno medeni

Olivno medeni odtenek z oznako 050 je primeren za temnejšo, mediteransko polt s toplim, medenim podtonim in sivkasto nianso ali kot polenta različica pudra za vse, ki se poleti obarvate in sicer uporabljate hladno jesenskega.

Sestavine/ INCI:

Sestavine/INCI negovalnega tekočega pudra: Pelargonium Graveolens Water (hidrolat geranije), Corylus Avellana Seed Oil (lešnikovo olje), Titanium Dioxide, Prunus Domestica Seed Oil (slivovo olje), Glycerin, Arachidyl Alcohol & Behenyl Alcohol & Arachidyl Glucoside, Sodium PCA, Zinc Oxide, Sodium Lactate, CI 77491, CI 77492, Benzyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Extract (izvleček grozdnih pešk), CI 77499, Aqua, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Aroma (naravna eterična olja), Rosa Canina Seed Extract (izvleček šipka), Limonene, Althaea Officinalis Extract (izvleček navadnega sleza), Xanthan Gum, Linalol, Dehydroacetic Acid, Geraniol, Benzyl Benzoate.

*iz naravnih eteričnih olj

Barva: Hladno jesenska 040, Olivno medena 050, Sveže rožnata 010, Svilnato peščena 020
Volumen: 30 ml
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo