Search icon

Nogavice ‘Idrijska čipka’ modre

Slocks

10,90 

Nogavice z motivom idrijske čipke. Materiali, ki so uporabljeni, so brez toksinov in ne delujejo negativno na okolje. Izdelane v Sloveniji, narejene iz prvovrstnega bombaža in se ponašajo z ekološkim certifikatom.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Nogavice 'Idrijska čipka' modre KATEGORIJE: , , , , , , , , , OZNAKA:

Tina Mentol je Primorka, ki ljubi modo ter slovensko kulinariko. Svoje znanje iz kulturne antropologije in etnologije, ki ju je vpisala na magisterskem študiju, je uspešno združila s svojo podjetniško žilico. Nastala je blagovna znamka Slocks, ki na bombažnih nogavicah nosi vse, kar je Slovencem sveto. Idejo je dobila kar med pisanjem magistrske naloge. Takrat je ugotovila, da Slovenci razen samih jedi, nimamo produktov, ki bi te jedi promovirali.
Najprej so nastale nogavice s potico in kranjsko klobaso, kmalu za tem se je kolekcija širila z znanimi elementi slovenske kulture.

KAKO SE JE ZAČELO: Med pisanjem magistrske naloge.
OD KOD PRIHAJA: Iz slovenske kulturne dediščine.
ZNAČILNOSTI: Trajnostno, okolju prijazno, mehko, barvito, zabavno.
PRIPOROČILO: Stare luknjaste zamenjaj s šik novimi in barvitimi nogavicami. Privošči delček slovenske kulinarike tudi svojim podplatom.

Velikost: 30-32 | 33-35 | 36-38 | 39-40 | 41-42 | 43-44 | 45-46 | 47-48
Teža: 0.1 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo