Search icon

Podstavki za kozarce

Kukamkuro

9,50 12,00 

Plutovinasti podstavki za kozarce z izvirnim slovenskim tradicionalnim vzorcem, da mizi dodajo plemenit in domač pridih. Na voljo so v kompletih po štiri ali šest podstavkov, prilagojeni pričakovanjem glede števila gostov. Popolno darilo za ljubitelje zabav ali enostavno zase, ker je vedno fino podstavke uporabljati.

Kaj nam je še posebej všeč?

Sodobna reinterpretacija slovenskega krasilnega vzorca.
NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

Taja Sever, krajinska arhitektka, je že od malih nog risala in razvijala svoj talent. Samo sebe opiše bolj kot analitični tip osebe in manj ustvarjalni, čeprav njena dela govorijo ravno nasprotno.

Spomni se svojih prvih dni ustvarjanja. Njene prve ilustracije so bile kar v šolskih zvezkih, robovi so bili okrašeni z risbami in že takrat je kazalo, da bo njeno življenje ustvarjanju posvečeno. Končala je študij krajinske arhitekture in se znašla v svetu ilustracij.

Danes se posveča v veliki meri izdelavi edinstvenih izdelkov, ki lahko služijo kot turistični spominek ali dodatek doma. Temeljijo na tradicionalnih elementih, ki razkrivajo lepote Slovenije in izvirajo iz želje po odkrivanju naše lepe dežele. Od tu tudi ime za blagovno znamko – Kukamkuro.

KAKO SE JE ZAČELO: Z otroškim talentom in prvimi čačkami.
OD KOD PRIHAJA: Iz tradicionalnih elementov.
ZNAČILNOSTI: Reinterpretirano, slovensko, domače.
PRIPOROČILO: Ohoho, bo veselo, ko bo družba zbrana in bodo na mizi ta fini kozarci s podstavki.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo