Search icon

Quittr – cigaretnica za prenehanje kajenja

Kolektiv

75,01 

Quittr je vrhunsko oblikovana cigaretnica, ki je zasnovana tako, da vam pomaga zmanjšati ter na koncu tudi opustiti kajenje. Ker itak ni več v modi.

Kaj nam je še posebej všeč?

Ko zaključimo kajenje v stilu.
NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Cigaretnica KATEGORIJE: ,

V preteklosti so na trg pripeljali prestižno urbano električno kolo Noordung, sedaj pa so lansirali nov oblikovalski izdelek pod blagovno znamko Quittr.

Quittr se spopada z enim izmed največjih problemov človeštva – kajenjem in sicer z metodo Design Thinking (metoda oblikovanja inovativnih produktov oziroma storitev, ki je izrazito usmerjena k uporabniku in izhaja iz reševanja uporabniških problemov).

KAKO SE JE ZAČELO: Z željo po prenehanju kajenja.
OD KOD PRIHAJA: Iz oblikovalskih vod.
ZNAČILNOSTI: Lepo oblikovano, skrbno, zdravju prijazno.
PRIPOROČILO: Vsak dan je nov dosežek na poti do končnega cilja.

kolektiv

Quittr metoda je sestavljena iz petih korakov: prepolovitev, ozavestitev, nadzor, zmanjševanje ter prekinitev.

Prvi korak Quittr metode je pogumen – prepolovitev! Zato ima cigaretnica Quittr prostor za samo deset cigaret. Tvoj prvi izziv je, da poskusiš preskočiti vse tiste “nepomembne” cigarete, ki so samo stvar navade in ne užitka. Sprejmi izziv in prepolovi!

Naslednji korak Quittr metode je – ozavestitev. Koliko cigaret pokadite na dan? Ob katerih priložnostih? Koliko popoldan, koliko zvečer? Pri tem vam pomaga Quittr zapiralni sistem, ki vašo dnevno dozo razdeli na dva dela. Ozavesti svojo dnevno porabo!

V tretjem koraku metode Quittr se vse vrti okoli – nadzora. Pravzaprav samonadzora. V naprej si določite, koliko cigaret boste pokadili dopoldan in koliko popoldan. Naj šteje vsak cigaret. Naj bo stvar odločitve, ne navade. Prevzemi nadzor nad kajenjem!

Najbolj nagrajujoč korak je nedvomno – zmanjševanje! Poleg cigaretnice Quittr boste prejeli tudi 10 aluminijastih vtičnikov, s katerimi si lahko postopoma zmanjšujete vašo dnevno dozo. Vsak vtičnik ima lahko svojo zgodbo. Vsaka zgodba bo korak k vašemu cilju!

Čeprav se vam morda v tem trenutku zdi še zelo oddaljeno ali skoraj nemogoče, boste z močjo vaše volje ter podporo okolice, vaših najbližjih in najljubših, prišli do vašega cilja – opustitve kajenja. Poleg tega, da boste na letni ravni privarčevali kar nekaj denarja, se bo povečala tudi kvaliteta vašega življenja ter predvsem podaljšala vaša življenska pot. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije se z opustitvijo kajenja vaše življenje lahko podaljša tudi do deset let*.

Barva: Črna, Srebrna, Zlata
Teža: 0.4 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo