Search icon

Rokavice za balanco

Mittske®

39,90 

Stilsko zasnovani rokogrelčki za balanco iz okolju prijaznega materiala. Obleci balanco z njima in poskrbi, da boš vedno videti kul in v stilu, medtem ko bodo tvoje roke ostale prijetno tople. Za urbane nomade, ki se ne ustrašijo mrzle zime.

Kaj nam je še posebej všeč?

Da se s kolesom lahko odpelješ v službo ali po opravkih tudi v zimskih mesecih in tako deluješ bolj okolju prijazno.
SKU: Mittske KATEGORIJE: , , , , , , OZNAKA:

Trajnostno naravnana urbana kolesarka, športnica, podjetnica in mama dveh že odraslih otrok Karin se je v službo, kjer se je ukvarjala z razvojem inovativnih izdelkov, redno s kolesom vozila. V hladnejših mesecih jo je pogosto zeblo v roke, saj usnjene rokavičke niso bile dovolj, debele smučarske rokavice pa niso pristajale k volnenemu plašču ali k elegantni bundi.

Zato si je inovativna Karin med klepetom z znano slovensko oblikovalko hčero Almire Sadar – Cilka Sadar, zamislila rešitev – elegantne kolesarske nadrokavice in jih poimenovala rokogrelčki, ki jih zdaj poznamo kot Mittske. Z njimi lahko ostanete na toplem in ste videti kul! Poiskala je predano ekipo, s katero si delijo strast, da naredijo nekaj lepega in odgovornega za našo družbo.

KAKO SE JE ZAČELO: Ko je zima potrkala na vrata.
OD KOD PRIHAJA: Izpod rok urbane kolesarke.
ZNAČILNOSTI: Mehko, toplo, stilsko.
PRIPOROČILO: Mittske so rade čiste. Naj te ne skrbi, tudi če jih poliješ s kavo – obožujejo kopel v pralnem stroju.

Namestitev na kolo ali skiro:

Priročen žepek

Ko Mittske® ne objemajo balance, so rade pospravljene v majhnem mošnjičku. Samo Leftsi ima v notranjosti všit žepek. Najprej iz žepka ustvari majhen mošnjiček, nato vanj povabi tudi Rightsi. V prostem času Leftsi in Rigtsi najraje tičita skupaj v njunem malem mošnjičku, saj si imata vedno ogromno za povedati in ves čas skrbita druga za drugo.

Vzdrževanje:

Pranje pri 30 stopinjah v pralnem stroju.

Material: Mikroflis, Softshell
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo