Search icon

Uhani Monstera

LUCI

33,30 

Enostavno minimalni, popolni za vsako obleko, za vsak dan. Uhani so ročno izdelani iz lokalnega lesa, srebrni.

1 na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: 337001010 KATEGORIJE: , , OZNAKA:

Njen namen je prikazati, da je mogoče oblikovati in izdelovati oblačila in nakit na način, ki ne izkorišča okolja, naravnih virov in osnovnih človekovih pravic.

Lucie je nadarjena oblikovalka in ustvarjalka znamke LUCI, ki v svojem ateljeju v Mariboru, z ljubeznijo ročno oblikuje, kroji, šiva in pakira. Študirala je oblikovanje in tekstilne materiale na Univerzi v Mariboru, kjer je pridobila poglobljeno znanje o tkaninah in oblačilni tehnologiji ter raziskovala sodobno modo in njene manj privlačne plati. Lucie je svojo strast do trajnostne in brezčasne mode prenesla v svoje delo, kjer se zavzema za minimalističen dizajn, udobno prileganje in uporabo naravnih, visokokakovostnih materialov. Prepričana je, da bi morala biti moda preprosta in udobna, hkrati pa odsevati zavesten življenjski slog, ki ne obremenjuje okolja, ne izkorišča naravnih virov ali krši pravic delavcev.

LUCI
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo