Search icon

Uhani Yassa

Pleksimanija

46,40 53,80 

Abstraktni uhani iz pleksi stekla so pravi izraz sodobne umetnosti in barvitega oblikovanja. Vsak par je skrbno oblikovan, da ujame svetlobo in pritegne pogled z živahnimi barvami in edinstvenimi oblikami. Uhani so lahki in udobni za nošenje, hkrati pa izjemno trpežni zaradi kakovostnega pleksi stekla. Njihov abstraktni videz prinaša osvežujočo noto k vsakemu stilu, saj združuje eleganco in igrivost.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: N/A KATEGORIJE: , OZNAKA:

Pleksimanija je slovenska blagovna znamka nakita in dodatkov za dom. Navdih za motive izhaja iz bogate slovenske etnografske zakladnice. Osnova kolekcij so skrbno izbrani cvetlični motivi, ki so nadgrajeni z abstraktnimi cvetličnimi vzorci. Tradicionalni ornamenti so v novi, sodobni podobi našli svoje mesto v inovativnem pleksi steklu.

Oblikovalsko ekipo Pleksimanija sestavljajo Anja Šerc, Vanja Mihelič in Mito Mihelič. Anja skrbi za tehnične podrobnosti, medtem ko Vanja in Mito oblikujeta vsaka svojo kolekcijo. Njihovo delo združuje spoštovanje tradicije in sodobno oblikovanje, kar se odraža v edinstvenih kosih, ki navdušujejo z inovativnostjo in lepoto.

KAKO SE JE ZAČELO: Po naključju.
OD KOD PRIHAJA: Iz tradicije in sodobnega časa.
ZNAČILNOSTI: Inovativno, abstraktno.
PRIPOROČILO: Za vsako priložnost, da zablestite.

pleksimanija
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo