Izložba MOIKA NaturalCosmetics in prav posebna darilca

Mini izložbo nam je v mesecu aprilu pripravila Darja, ustanoviteljica in lastnica naravne kozmetike MOIKA NaturalCosmetics, ki se lahko pohvali, da so vsi njeni izdelki narejeni iz lokalnih sestavin in ekološkega izvora. Izbirate lahko med pestro paleto izdelkov koži prijazne in naravne kozmetike.

Darilo ob nakupu

Ob nakupu kateregakoli MOIKA NaturalCosmetics izdelka si lahko v košarici izberete poljubne vzorčke, ki vam jih priložimo v paketek. Če pa vaš nakup izdelkov MOIKA NaturalCosmetics presega znesek 50 €, si v košarici lahko izberete tudi MINI potovalno pakiranje. Ponudba velja tudi v fizični Trgovini IKA, Ciril-Metodov trg 13, Ljubljana.

Predstavitev in svetovanje

Darjo smo povabili tudi v našo trgovino, kjer vam bo predstavila svojo linijo kozmetike in svetovala, katera je najbolj primerna za vaš tip kože. Gostili jo bomo v petek, 23. aprila in v petek, 7. maja. Zaradi trenutne situacije vas prosimo, da uro prihoda na svetovanje javite na pr@trgovinaika.si.

Ste vedeli?

Prijaznost do okolja in skrb za zmanjšanje števila odpadkov je naše poslanstvo, zato z veseljem podelimo vest, da ob vračilu petih steklenih embalaž Moika NaturalCosmetics pri nakupu šestega prejmete en brezplačni čistilni produkt.

Skrbno pripravljena izloža.