Izpovejmo ljubezen: Kako napisati voščilnico za valentinovo?

14. februar – valentinovo, čas, ko je v središču pozornosti ljubezen, naklonjenost in pisana paleta prijetnih čustev, ki jih doživljamo v vseh naših odnosih, zaradi česar je življenje sploh vredno živeti. Če kdo vpraša, kaj je popolno darilo za valentinovo, vedno odgovorimo, da majhna pozornost šteje, nikar pa naj ne pozabijo na voščilnico. Darilce in popolno zasnovana voščilnica na zunanji strani in čustveno (ali hudomušno) sporočilo v notranjosti, sta najlepši stvari, ki jih lahko komu podarite.

Veliko ljudi se samo podpiše v voščilnico, NIKAR tega ne počnite, prebudite tistega ‘Prešerna’ v sebi in se malo potrudite. Voščilnica bo imela veliko večjo vrednost, če dodate svoje sporočilo o ljubezni – ali pa celo vključite enega ali dva citata za valentinovo (še bolje, če si jih sami izmislite).

Kartice | Voščilnice Nina Kovačič

Saj ni tako težko

Začnite z razmišljanjem o vrsti odnosa, ki ga delite z osebo. Romantično? Prijateljstvo? Tista ena in edina? Ne pozabite, da se pri valentinovem ne gre le za ustaljene ljubezenske odnose. Čas je, da komu poveste, koliko vam pomeni, pa naj bo to brat, sestra, mati, oče, prijateljica, prijatelj … Če preprosto gledate na svoje sporočilo kot na pogovor s tisto osebo, bodo izreki o srečnem valentinovem enostavni in bodo slišati natanko tako, kot bi jih vi rekli. Pisalo v roke in gremo! 

Še vedno ne gre?

Ja, včasih je res težko, sploh ob teh dnevih in stresu, ki ga doživljamo vsak dan. Naj vam priskočimo na pomoč, ampak samo, če obljubite, da ne boste nikomur povedali ;)

  • “Ljubim te do lune in nazaj – in s tehnologijo, morda kdaj tudi do Marsa in nazaj.”
  • “S to voščilnico ti želim sporočiti, da si vedno v mojih mislih, tudi kadar te ni ob meni.”
  • “Veselo valentinovo! Nič hudega, če smo zaprti, moj najljubši kraj na svetu je tik ob tebi.”
  • “Nikoli nisem verjel v srečo, dokler nisem spoznal tebe.”
  • “Vsaka ljubezenska zgodba je čudovita, najina pa je moja najljubša.”
  • “Tvoj sem. Oprosti, nobenih reklamacij ali zamenjav.”
  • “V tem življenju potrebujem le tebe. Oh, in WiFi. In vino. In prigrizke. Ampak to je to, prisežem.”
  • “Imaš najslabši okus za glasbo, ampak jaz sem še vedno noro zaljubljen vate, tako veš, da mislim resno.”

Zdaj pa res ni več izgovorov, voščilnico in pisalo v roke in akcija!

Če pa še nimaš darilca, je danes in jutri zjutraj še zadnji čas, da pobrskaš po naših idejah in oddaš naročilo, če pa si med zamudniki pa se kar v našo Trgovino IKA oglasi, ki je znova odprta (tudi v soboto od 8.00 – 14.00), lahko pa svoje naročilo oddaš tudi na WOLT aplikaciji, kjer imamo ravno tako pester izbor daril za zaljubljene.