Jesenske novosti v Trgovini IKA

Pa je le prišla jesen, tista prava, dišeča po kostanju in moštu, ki je zeleno listje obarvala v pisane, živahne barve, ohladila jutra in skrajšala dni … ah, res je lep ta čas, ki nas pripravlja na bele snežinke.

jesen

Tudi v Trgovini IKA se imamo fino, uredili smo kar nekaj stvari in pripravili nekaj novosti. Prva sem vsekakor jaz – nova spletna urednica, ki se trudim, da so vsi novi izdelki na spletnih poličkah, da zaloge »štimajo«, in da vam ob brskanju po naših spletnih kanalih ni preveč dolgčas.


Kartice in voščilnice Hands

Za drugo novost je poskrbela Nina Kovačič Illustration, ki je našo zbirko kartic in voščilnic povečala s svojimi prav posebnimi Rokicami (Hands). Njeni izdelki so posebni, zato ker so njeni, ker je njena pot drugačna. Navdihujejo jo komični trenutki in živahnost vsakdana po eni, mir in tišina po drugi strani. Na voljo imamo kartice za vsako priložnost in za vsak poseben trenutek v življenju.

hands

 

Novi izdelki PolonaPolona

Pa jih imamo, težko pričakovane nove izdelke PolonaPolona, ki nam krasijo spletne poličke. Med njimi sta se našla tudi dva krožnika, ki spadata v LIMITED EDITION (samo 150 jih je na voljo). Poskrbeli smo, da boste od sedaj svoje najljubše kosmiče, muslije in ostale specialitete  jedli iz  skledic, na katerih vas pozdravljajo Glasni Zeppelini, Beetles Boysi, zapeljiva Marilyn ali Frida z eno obrvjo. Ob vseh novih izdelkih, pa ne smemo pozabiti tudi na vsem že dobro znane skodelice, na katerih so se znašli novi motivi, ki so še glasnejši in zabavnejši kot prejšnji.

polonapolona

 

Lishinu s STOP gumbom

Da se ne bodo štirinožni prijatelji počutili zapostavljene, potolažite jih, nismo pozabili nanje. Lishinu je predstavil nove povodce s STOP gumbom, ki smo ga vsi tako zelo pogrešali.  No, povodci so že našli pot do naših poličk in že čakajo na nove štirinožne lastnike.

lishinu

 

In še toliko drugih stvari moramo deliti z vami.

Pripravljamo se že namreč na 10. obletnico IKE, ki bo čisto drugačna kot vse obletnice do sedaj, ampak o tem drugič. Naj vas malo firbci matrajo do takrat ;)