Legitimna šalca Apparatus

Trgovina IKA, skodelice Polonapolona in Apparatus, spletna mreža podcastov, so združili moči v najbolj legitimno skodelico doslej, z nakupom katere lahko mrežo tudi podprete.

Zgodba Apparatusa se je pričela z duetom enega mikrofona in enega človeka z veliko vprašanji. Mikrofon se imenuje Yeti in že od samega začetka zagotavlja kvaliteto posnetemu in slišanemu, danes pa ga uporabljajo domala vsi ustvarjalci mreže. Ob jutranji kavi vam bo zato odslej družbo delala mitična snežna žival, pravi kosmati jeti, v katerem pa boste nekateri prepoznali ravno človeka z vprašanji, ki se za mikrofonom skriva.
Skodelica se ekskluzivno prodaja v Trgovini IKA v Ljubljani in Škofji Loki in preko spletne prodaje, nakup pa bo mogoč tudi na podcastu v živo #PodrobnostiLAJV, ki bo potekal 11. avgusta ob 21. uri na letnem vrtu Jazz Cluba Gajo.

Z nakupom skodelice lahko mreži Apparatus izkažete legitimno podporo, hkrati pa v svojo zbirko skodelic Polonapolona dodate nov obraz. Celotna ekipa Trgovine IKA je vesela, da je del te zgodbe in da lahko skupaj podpiramo slovensko ustvarjanje.