Mesec maj v Trgovini IKA v znamenju čebel + posebna promocija

‘Čebelice, čebelice, saj moje ste prijateljice’ … je pesem, ki jo mnogi z veseljem prepevamo. Čebelice so res naše prijateljice, saj brez njih svet, ki ga poznamo danes, ne bi obstajal. Ste vedeli, da je njihov največji doprinos opraševanje skoraj treh četrtin vseh rastlin, s katerimi proizvedemo 90 % svetovne hrane? Osupljivo kajne? In ker je ogroženost teh malih krilatih bitij iz leta v leto večja, smo se odločili, da tudi v Trgovini IKA prispevamo k ozaveščanju o pomenu čebelic.

V mesecu maju, ko praznujemo svetovni dan čebel, smo jim namenili obe izložbi. V majhni izložbi so izdelki blagovne znamke JAGABABA s čebeljim motivom, s katerim so pred dvema letoma pozdravili  praznovanje svetovnega dneva čebel, 20.maja. V veliki izložbi pa so izdelki BeeZeeb, krpice povoščene s čebeljim voskom, trajnostni izdelek za večkratno uporabo, ki nadomesti plastično in alu-folijo.

Promocija posvečena čebelam

Pripravili smo tudi dve posebni ugodnosti:

  • Ob nakupu predpasnika in kuhinjske krpe s čebeljim motivom brezplačno prejmete še vrečko za kruh, prav tako z motivom čebel.
  • Ob nakupu FOOD WRAP povoščenih krpic brezplačno prejmete še eno dodatno krpico.

Obe ugodnosti veljata do konca maja v spletni trgovini in Trgovini IKA v Ljubljani (Ciril-Metodov trg 13).
Veseli bomo vašega obiska in hvala, ker podpirate slovensko. #podpiramslovensko #savethebees