Najlepša darila za valentinovo

Živjo! Se tudi ti že veseliš najbolj zaljubljenega dne v letu? Že brskaš po izdelkih na spletu in iščeš darilo za svojo boljšo polovico, ki bo narisalo nasmeh na njenem obrazu in ogrelo njeno srce? Si naveličan/a rezanega cvetja, srčkastih čokoladic in vsega klasičnega?

Če si na vsaj dva naša vprašanja odgovoril/a z DA, potem si na pravo mesto prišel/a. 

Veš, v Trgovini IKA se trudimo, da so naši izdelki nekaj posebnega, da so izključno slovenski in produkt sodobnega oblikovanja. Prepričane smo, da bodo razveselili vsakogar, ki so mu namenjeni. Le kdo ne bi cenil čudovite voščilnice natisnjene na recikliran papir, ki nosi globoko sporočilo že s svojim motivom? Ali pa ročno narejenih piškotov, ki skrbno shranjeni v potiskani embalaži, predajo posebno ljubezensko sporočilo? Ja, piškotke, vročo čokolado, čaj in kavo lahko naročiš s svojim napisom, lahko jim pa izbereš kakšnega izmed že ponujenih. 

Aja, da ne pozabimo, pripravile smo tudi darilne pakete – dva najbolj prodajana izdelka združena v darilnem paketu, ki ga lahko na tvojo željo tudi zavijemo. Vabimo te, da pobrskaš po spodnjih izdelkih in se nad njimi navdušiš, tako kot smo se me.