NOVO: EQUACARE – trajnostni izdelki za dom in telo

Najprej so bile trajnostne stekleničke za vodo, sedaj pa je ekipa uspešno lansirala nov projekt – EQUACARE trajnostnih izdelkov za dom in telo. Po enem letu raziskovanj, trdega dela in testiranja predstavljajo izdelke, ki bodo prinesli revolucijo v naš dom in poskrbeli, da bo ta še bolj trajnostno obarvan in prijazen do okolja. 
 
EQUACARE je linija izdelki za nego doma in telesa, ki so bili zasnovani tako, da negujejo kožo na najbolj naraven način, hkrati pa varuje planet pred škodljivimi sestavinami in odpadki, ki prihaja z uporabo tradicionalne kozmetike.
 
Večina tradicionalnih izdelkov za nego vsebuje le 1/10 zdravilnih učinkovin. 1/10 ne vsebuje parabenov, alkoholov, ali umetnih dišav. In ostalo? Ostalo je samo voda, ki je dodana do prostornine embalaže in povečuje ogljični odtis med prevozom. Skrivnost EQUACARE je v naravnem prahu, sestavljenem iz premium sestavin. Kozmetični produkti dejansko vsebujejo 1/10 aktivnih sestavin, ostalo pa je voda. Zato EQUACARE produkti vsebujejo le aktivne sestavine, vodo pa dodate sami. Tako poskrbimo za enako učinkovitost, boljšo kvaliteto in manj odpadkov.
 
EQUA CARE
 
Kako deluje?
 
Kupite dozirnik ali razpršilnik, ki ga uporabljate vedno znova in znova ter formulo v prahu, ki jo stresete v razpršilnik/dozirinik in dodate vodo. Ko čistila/kozmetike zmanjka, le stresite novo vsebino vrečkice in dodajte vodo – tako boste imeli vedno novo čistilo, brez obiska trgovine in odpadne embalaže. Ja, tako preprosto je.
 
EQUA CARE