Obdarovanje na daljavo

V teh težkih trenutkih, ko druženja in obiski niso zaželjeni, pa vendar bi si marsikdo želel obdarovati svojo drago osebo (rojstni dan,  obletnice ipd.), vam omogočamo naročila v naši spletni trgovini z:

  • brezplačnim darilnim zavijanjem,
  • dodanim osebnim posvetilom / voščilom (ki ga lahko natisnemo na navaden papir, ali pa si izberete vošilnico, ki jo imamo v ponudbi. Napišite ga v opombe ob oddanem naročilu).
  • Darilo pošljemo k obdarovancu na njegov naslov.

Izbirate lahko med pestro ponudbo izdelkov nastalih izpod pridnih rok slovenskih oblikovalcev (majhnih podjetnikov), ki v izdelavo vložijo veliko truda in ljubezni ter z njimi razveselite obdarovanca. Le ta bo paket prejel direktno na svoj dom. (Ne skrbite, računa ne bomo priložili, dobite ga po elektronski pošti). Ne pozabite ob naročilu spremeniti naslova dostave in dodati telefonsko številko prejemnika (in v opombe dopisati posvetilo)

Hvala, ker nas podpirate – majhne slovenske podjetnike, ki nas bo trenutna situacija še posebej prizadela. Želimo vam vse dobro in stiskamo pesti, da nam bo s skupnimi močmi uspelo prebroditi tudi to, pomembno je, da razmišljamo pozitivno in da širimo ljubezen. Hvala vam še enkrat ❤❤